KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense sitemi onaylamadığı için mecburi farklı reklam firmalarına yöneldim. Türkiye'de güvenli internet reklam firması bir elin parmaklarını geçmediği için yabancı firmalara bakıyordum %99'u paypal ile ödeme yapıyor banka havalesi var oda en az 200$ onu biriktiriyorsun ki biriktirene kadar canın çıkıyor yarısınıda kesinti yapıyorlar ama paypalda ödeme limiti 5 yada 10$ oluyor.. Sitenin aylık masrafı 50 tl onu çıkarsam bile yeter fakat oda çıkmıyor..
İşin içinden çıkamadım :( paypal geri dönse keşke :cry:
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende bunu yaşıyorum son günlerde. Reklam anlaştığım firmadan aylık belirli bir ücret kendi sitelerinde bakiye olarak veriliyor. 40 farklı ödeme yöntemi olmasına rağmen kesintiler ile elde tutulacak bir miktar kalmıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 10 11 sene önce internetten günlük 80$ 100$ arasında para kazanıyordum hotfile, filesonic, fileserve zamanlarında. Ozamanlar paypal dan her hafta hesabıma 500-600$ para yatardı bazen haftada1000$ ı bulurdu. Ozaman paypal kullanan ve internetten iyi paralar kazanan çok fazla kişi yoktu. Ama zaman geçtikçe bizim ülkemizde **************lığı meslek haline getiren insan sayısı gün geçtikçe arttığı için Paypal'da insanları dolandıran arkadaşlarımız türedi ve sonuç Paypal Türkiye'den çekildi...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet onun için çekildi ama Paypal'da dolandırılan insanların haberleri çıkana kadar. Savcılıkta burada dolandırılan insanların dosyaları birikene kadar ne devletin PAYPAL'ın varlığından haberi vardı. Nede PAYPAL'ın devletle ilgili bi sorunu vardı..
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ya paypalda dolandırılan insanlarda bir zahmet dolandırılmasın 2-3 ..'nın yaptığı hatanın yüzünden sitelerin değeri kalmadı hosting masraflarını çıkartamıyoruz
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu PayPal üzerinden gerçekleşen para akışını denetlemek istedi. Paypal'dan serverlerini Türkiye'ye getirmeleri aksi halde paypalın ülkemizde hizmet veremeyeceğini söylediler adamlarda gittiler. Ne **************lık ne de vergiden dolayı gitti adamlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.