Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zahmetli bir iş olur. Açıkçası kâr edileceğini düşünmüyorum. Bu arada ücretli bir vpn kullanmanızı öneririm, sonuç olarak ekmek kapısı bu. Zırt pırt farklı ip adresleriyle, farklı lokasyonlarla adsense hesabınıza giriş yaparsanız sorun çıkabilir. Tavsiyem bir kaç dolara vps alıp openvpn kurarak onu kullanmanız. Böylece hem ip adresi aynı olacak, hem bölge aynı olacak. Senelik bir vps alıp kullanabilirsiniz.
Posta servisiyle yabancı ülkeden onaylatıp payooner ile paranızı çekebilirsiniz. Kuvvetle muhtemel hem türkiye için geçerli olan %15 lik vergidende muaf olursunuz.
Ama dediğim gibi, gerçekten bir kâr elde edileceğini zannetmiyorum. Bence bir şehir efsanesi.
Googlenin söylediği verilere göre Türkiyede olay şu şekilde dönüyor. Bir reklamdan aldığınız pay %68. %32 ise googlenin.
Yani bir reklam veren 1 TL Tbm ile reklam verdi, bu reklama tık aldınız. Alacağınız para 0,68 kuruş. ABD içinde aynı olduğunu hatırlıyorum.
Yani 1$ TBM'lik bir reklamdan gerek yabancı adsense hesabı olsun, gerek türk adsense hesabı olsun, 0,68$ yani, 3,59 TL alacağınızı düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C# , SEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
VPN vs kullanmadan 2015 yilinda almistim abd adsense abd[NEW Jersey] tanidigima gonderdim postayi esigi gectikten 15gun sonra pin dogrulamasi yaptiktan sonra payoner ile odeme almistim.198$ bakiyeden TAX kesintisi yapildiktan 52$ gibi bir vergi alindi hesabtan ve geri kalan kismi hesabima gectiler..ABD adres saglayan belirli siteler var.Bazi arkadaslarda sagliyor bu hizmeti vpn , telefon numarasi hicbir ivir zivir ile ugrasmayin.Sadece adresiniz olsun pin'i ordan onaylatin gerisini bosverin.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zaten başarılı olup para kazanan neden buraya yazsın ki ? Siz rakip ister misiniz kendinize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Google adsense'nin lokasyon bazlı ücretlendirme sistemi yok. Kim bunu söylemişşe kendi uydurduğu bir şey. İş reklamverende bitiyor. Herkes sistemin nasıl çalıştığını biliyor. 68% yayıncı gelir payı herkese standart.