lostyazilim
tr.link

Türkiye'den Alınan Adsense mi ABD 'den Alınan mı

15 Mesajlar 2.483 Okunma
acebozum
tr.link

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
nigne2011 Evet söyledikleriniz gayet mantıklı. Google'ın çakallık yaptığı aşikar bu durumda. Sanırım risk alıp bu yöntemi deneyeceğim ilerde siteyi yayınlayınca. :)

Teşekkürler tekrardan.
nigne2011

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Escalous Escalous Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek (.*?)
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 1392
  • Beğeniler 421 / 799
  • Ticaret 4, (%100)
Zahmetli bir iş olur. Açıkçası kâr edileceğini düşünmüyorum. Bu arada ücretli bir vpn kullanmanızı öneririm, sonuç olarak ekmek kapısı bu. Zırt pırt farklı ip adresleriyle, farklı lokasyonlarla adsense hesabınıza giriş yaparsanız sorun çıkabilir. Tavsiyem bir kaç dolara vps alıp openvpn kurarak onu kullanmanız. Böylece hem ip adresi aynı olacak, hem bölge aynı olacak. Senelik bir vps alıp kullanabilirsiniz.

Posta servisiyle yabancı ülkeden onaylatıp payooner ile paranızı çekebilirsiniz. Kuvvetle muhtemel hem türkiye için geçerli olan %15 lik vergidende muaf olursunuz.

Ama dediğim gibi, gerçekten bir kâr elde edileceğini zannetmiyorum. Bence bir şehir efsanesi.

Googlenin söylediği verilere göre Türkiyede olay şu şekilde dönüyor. Bir reklamdan aldığınız pay %68. %32 ise googlenin.

Yani bir reklam veren 1 TL Tbm ile reklam verdi, bu reklama tık aldınız. Alacağınız para 0,68 kuruş. ABD içinde aynı olduğunu hatırlıyorum.

Yani 1$ TBM'lik bir reklamdan gerek yabancı adsense hesabı olsun, gerek türk adsense hesabı olsun, 0,68$ yani, 3,59 TL alacağınızı düşünüyorum.
sworks

kişi bu mesajı beğendi.

Coldcraftings Coldcraftings WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek C# , SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 16 / 54
  • Ticaret 1, (%100)
VPN vs kullanmadan 2015 yilinda almistim abd adsense abd[NEW Jersey] tanidigima gonderdim postayi esigi gectikten 15gun sonra pin dogrulamasi yaptiktan sonra payoner ile odeme almistim.198$ bakiyeden TAX kesintisi yapildiktan 52$ gibi bir vergi alindi hesabtan ve geri kalan kismi hesabima gectiler..ABD adres saglayan belirli siteler var.Bazi arkadaslarda sagliyor bu hizmeti vpn , telefon numarasi hicbir ivir zivir ile ugrasmayin.Sadece adresiniz olsun pin'i ordan onaylatin gerisini bosverin.
sworks

kişi bu mesajı beğendi.

alemburda alemburda Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek IT - Enformasyon Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1403
  • Beğeniler 151 / 352
  • Ticaret 1, (%100)
zaten başarılı olup para kazanan neden buraya yazsın ki ? Siz rakip ister misiniz kendinize.

wmaraci
wmaraci

YASiNHUTAR YASiNHUTAR webhazine.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** H**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 65 / 199
  • Ticaret 40, (%100)
Google adsense'nin lokasyon bazlı ücretlendirme sistemi yok. Kim bunu söylemişşe kendi uydurduğu bir şey. İş reklamverende bitiyor. Herkes sistemin nasıl çalıştığını biliyor. 68% yayıncı gelir payı herkese standart.
Escalous

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al