-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar hocam,
Bireysel Standart Hesap : 61960555
FatihKara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo & webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun rekabet ortamı demek kalite yarışması demek bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 aydır kullanıyorum. Çok başarılı bir proje. Sunucu çeşitliliği kazandırılırsa Digital Ocean'la rahatlıkla rekabet eder.
1000 puan için hesap bilgisi => Hesap Numarası: 35035793
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1000 puan için hesap bilgisi = 54159313
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1000 Puan hediye alabilir miyim?
Kullanıcı Adım: hakantopuzoglu
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Özgür Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar. İlkbyte, benim görüşüme göre Netinternet'in kenera atılmış bir projesidir.
Destek talepleri kabul edilemeyecek sürelerde ve aşırı bekletilerek yanıtlanıyor.
Verilen bir çok sunucuda bundan yıllar önce bildirilen Meltdown açığı bulunmakta.
Ayrıca sunucularda kullanılan fiziksel kaynaklar birbirlerinden fazlasıyla farklı olabiliyor. Örneğin bir sunucudaki yeni nesil ya da daha performanlı işlemci başka bir sunucuda sunulmayabiliyor. Aynı paraya farklı performanslar sunuluyor.
Birisi de "İlkbyte'a daha fazla sunucu seçeneği gelse DigitalOcean'la rekabet edebilir." demiş. İlkbyte bu şekilde yönetilirse bırak DigitalOcean'ın yanından geçmesini, DigitalOcean'la karşılaştırmaya bile gerek duyulmaz.
Otomatik yedekleme sisteminde yedek almama sorunu varmış. Oysa ki bana "İlkbyte, teknik ekipçe 7/24 izlenir (Monitörize edilir). Bir sorun olursa sizden önce biz öğreniriz." demişlerdi. Ben bu sorunu yedeğe ihtiyacım olduğunda gördüm. Meğer ki otomatik yedek sistemi yedekleri ilgili saatlerde almıyormuş. Bu hizmet ücretli bir hizmet olmadına rağmen sorun yaşanabiliyor. Bana sanki sorunu çözecekmiş gibi "İade edebiliriz." demekten başka çözüm sunmadılar.
İlkbyte sunucu yönetim sayfasından Katman 7 SSL koruması için SSL/TLS sertifikası tanımlamak istediğim zaman "IP adresi bulunamadı." ya da "IP adresi geçersiz." hatası almaktaydım. Sorunu bildirdim ancak sorunun kaynağını Voxility olduğunu öne sürdüler. Sorun Voxility'deyse eğer sorun olduğunu Voxility'ye bildirir ve çözülmesini talep edersin. Ancak buna da çözüm üretemediler. Bu hizmet de ücretliydi.
Kendilerini DigitalOcean'ın benzeri olarak tanıtıyorlar. Birebir aynısı olmasa da birkaç benzerlik var. Benim düşüncem: DigitalOcean'ın çin kopyası gibi birşey.
Aponkral markasının sahibi, yazılım ve proje geliştiricisi.