Değişik Ürün Satışı E-Ticaret - Opencart Fikri |
15 Mesajlar | 2.052 Okunma |
theharunuysal adlı üyeden alıntı
enerjiveguc yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında aklımda şöyle bir fikir var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Direk tablo vereyim tablodan seçsinler onlar için çok daha fazla kolay olur ve net olur hepsi.theharunuysal adlı üyeden alıntı
enerjiveguc , direk ürünün yan tarafına koymak istiyorum aşağıda olursa bir çok kişi orada seçme alanı olduğunu bilmez, ben olsam bende aşağıda seçme alanı olduğu aklıma gelmez.theharunuysal adlı üyeden alıntı
enerjiveguc güzel düşünülmüş o sitede gayet iyi olmuş. 2 saattir uğraşıyorum aklımdaki şeyi yapabilmek için biraz yol aldım Buradan Bakabilirsiniz.. Sadece yükseklik değerini yazdırdım diğer demirçapı ve ambalaj da ki ürün adedini nasıl girerim onu düşünüyorum..theharunuysal adlı üyeden alıntı
enerjiveguc güzel düşünülmüş o sitede gayet iyi olmuş. 2 saattir uğraşıyorum aklımdaki şeyi yapabilmek için biraz yol aldım Buradan Bakabilirsiniz.. Sadece yükseklik değerini yazdırdım diğer demirçapı ve ambalaj da ki ürün adedini nasıl girerim onu düşünüyorum..theharunuysal adlı üyeden alıntı
enerjiveguc öyle düşündüm arkadaşımın babası üretiyor ürünleri o şekilde karışıklık olur dedi. En ve boy bir birlerine yakın olduğu için karıştırabilir müşteri. Ayrıca ambalaj da yazmak gerekli, aklıma bir çözüm geldi fakat pratik değil. Seçeneğe 20 40 1.000 yazıp php ile boşlukları ayırmak ve 1. değer ilk sütuna 2. değer ikinci sütuna 3. değer son sütuna diye ama tabi pratik olmaz öylede.