-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Merhaba son zamanlarda baya görür oldum yeni mağdurlar olmasın adına konuyu açma gereği duydum şimdi alıyorsunuz siteyi ama benim şansımdan 2 gün sonra bana satılan sitenin pinterest hesabı banlandı kendi adıma uzak durun şimdi altın yumurtlayan tavuğu neden satar !! ayrıca emin olun aldığınız günün sabahına aynı size satılan kategoriden bir dünya site açılmış olur kendi düşüncemdir dikkate alınır alınmaz bilemiyorum ama bana işi öğret deyin 50-100 öğretirlermi !!
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Banlanma sebebi öğrendiniz mi peki be geliri neydi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Pinterestta kazançlı bir çok sitem var acil nakit ihtiyacında satabilirim ve alan kişide bu riski göze almış olur ama sizin ki biraz şanssızlık olmuş geçmiş olsun.
Tavsiyem öncelikle bilgili kişilerden eğitim alarak kendi sitelerinizi kurup riskleri vs görmeniz.Bu konuda ücretli yardım almak isteyenler ulaşabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
site satmak normal, altın yumurtlayan tavuk gayet de satılır çünkü 2-3 yıllık gelirini alıyorsun, aynısını yapsa bile google ciddiye almaz yani şarap gibi yıllanması önemli. pintereste gelince biz google'a güvenmiyoruz ama direkt kullanıcının açtığı pinterest hesabına bağlı siteyi alıyorsa zaten risk alıyordur, sonucuna razı olmak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-