-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Maden Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba iyi akşamlar,
Almanca dilde site kurmak istiyorum, kategori olarak hangi alanları önerirsiniz ? Siteye içerikleri bizzat ana dili almanca olan kişiler tarafından yapılacak.
Kendi sonuçlarım ile bulduklarım;
Tatil,Seyahat
Çocuklar ile ilgili el işleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
almanya da çocuk kategorileri pek dikkat çekmiyor fakat almanlar da doğa sever kitle geniş ben almanya ve türkiye de yaşıyorum almanların doğa merakı yüksek seyahat de olabilir hele ki içinde doğa da varsa ilgi çekebilir ama bende benzer işlerle uğraştığım için biliyorum çocuklar ile ilgili şeyler çok ilgi görmüyor gibi geldi bana
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Maden Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuan Almanya'nın Kara Ormanlar olarak geçen yerindeyim. Doğa ile ilgili dediniz merak uyandırdı. Almanya'nın en fazla ağaç ve yeşillik olan bölgesi, gelip giden biriyseniz zaten yaşam tarzlarını bir aşağı iki yukarı anlamışsınızdır hocam. Gezi ile ilgili bir blog olduğunda sadece yöresel alanlar girilirse mi faydalı olur yoksa Almanya içi her yeri tutacak şekilde görmediğin halde içerik üretmek mi mantıklı olur ?
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende seyahat rehberi gibi içeriklerle kurmanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Almanya içi her yeri tutacak şekilde görmediğin halde içerik üretmek kısmı daha faydalı olabilir herkesin gördüğü bildiği yerler ilgi çekmeye bilir veya sadece o yöreye ilgisi olanın siteye girişi de yeterli gelmeye bilir illa sizin gidip görmüş olmanız gerekli değil kalemi güçlü ve gezmeyi seven kişilere ulaşabilirsiniz o bölgeye gitmiş kişilerden bilgi alırsanız eminim yardımcı olacaklardır ne kadar içerik çeşitli olursa siteye bir o kadar renk katar insanlarda merak uyandırabilir