-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende çok takıntılı birisiyim her konuda, yavaşlık var bende fark ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
eklentilere dikkat et sitede genel olarak bir yavaşlama var hosting kaynaklı da olabilir.
veriTakip
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selam,
wordpress bir çok kişiye göre çok iyi olabilir fakat benim incelemelerimde düşük bütçeye göre kullanım olarak iyi fakat hız ve optimizasyon için biraz yavaş kalıyor.
çünkü wordpress den çok üst düzey verim alabilmeniz için LiteSpeed kullanan hosting firması seçmeniz lazım. yada iyi bir sunucu üzerinde yine litespeed kullanmanız ve wp nin lscache eklentisini çok iyi optimize ederek kullamanız gerekir. aksi takdirde hız konusunda çok bir verim alamayacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress'de problem denildiğinde akla ilk tema geliyor. Ücretsiz temalarda hız sorunu evcut ne yazık ki. Tema hızlı ise eklentiler ikinci büyük hız düşmanı. Gereksiz eklentileri silmeyi deneyebilirsiniz. Ama benim gördüğüm sitenizin sorunu hosting kaynaklı gibi duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birde şunu fark ettim bir eklenti eklemek isterken php versiyonuz bunu kurmanız için düşük dedi cpanelden yükselttim lakin değişmedi bunun hakkında bilgisi olan var mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
fasttest cache, wp optimize, Optimus,Remove Query Strings From Static Resources gibi eklentiler dene hocam