-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bunun sebebi google o kullanıcının gizliliği gereği arama terimini sana göstermiyor. Oturum açılarak yapılan aramalarda 'not provided' yazar. Tabi bu işin bilinen kısmı. Google kendi algoritması gereğide gizliyor olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
şu an işsiz
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteye yapılan giriş zaten 179 anahtar kelimelerinde 179u birden nnot provided hiçbirşey anlamadım bu durumdan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Part-time Blogger
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yabancı bir forumda ssl sertifikasından dolayı olduğunu okumuştum. Ne kadar doğru bilemem. Bu bir sorun değil ssl sertifikasının güvenlik prensibi. Tamamen kullanıcıyı gizlemek adınaymış. Fakat organik arama kısmından hangi bağlantıya gittiğini bulabiliyorsun. Tekrardan söylüyorum doğruluğundan emin değilim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversiteli
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google console kullanıyor musun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oturum açmış kullanıcılarda gizlilik gereği "not provided" yazar, ne arayarak geldiğini göremezsin ama açılış sayfası bölümüne tıklarayar nereye geldiklerini görebilirsin.
Tosa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurumsal Yönetim Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı Sorunla Bende Defalarca Karşılatım Ve En Sonunda Bu Sorunla Alakalı Google'den Bir Uzamanla KOnuşma Şansım Oldu. Kendilerinden Direk Aldığım Cevap Şu Şekildeydi
'' Bu Bir Sorun Değildir Siteniz Organik Trafik Almakta Ancak not provided Yazısı İle İlgili Sizin Yapabileceğiniz Birşey Yok Google OLarakta Bizim Yapabileceğim Birşey Yoktur. ''
Nasıl Yani Dedim Neden Düzeltemiyorsunuz Peki Bu Konuda Bilgi Veremiyoruz Ancak Dediğimiz Gibi Bu Bir Sorun Değildir Bazı Arama Motorlarında veya BAzı Durumlarda Google Any Bu Şekilde Çıkarmaktadır. Diye Bir Cevap Aldım. Kısacası Googlede Bu Sorunu Sanırım Halen Çözememekte
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sorun değil hocam, sebebi gayet basit. Kullanıcı güvenliği. Webmaster Tools üzerinden anlık olarak göremesenizde geçmişte Google üzerinden hangi kelimelerde hit aldığını görebilirsiniz.
Ayrıca Google oturumu açmamış kişiler sitenize girdiğinde Analycts üzerinden hangi kelimeden geldiklerini görebilirsiniz.