-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamen kullanıcı odaklı, hazır olmayan film siteme bi göz atmanızı tavsiye ederim. Açılış tarihi 22.02.2019. Biliyorum film siteleri çok fazla arttı ama hazır temalar hep aynı çizgideki film sitelerinden ben sıkıldım. Tabiki biliyorsunuz reklamsız çark dönmüyor ama uzun süre reklam koymayı düşünmüyorum en az 1 yıl popup, sağdan soldan çıkan bet reklamları olmadan rahatça izleyebilirsiniz ve söz veriyorum 1 yıl sonra bile reklamlarıda kullanıcı odaklı yerleştireceğim filme tıkladığınız anda bet reklamı değil filmin kendisini izleyeceksiniz. Bildirimleri açmayı unutmayın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel siteye benziyor, reklam tacizi yok şimdilik
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel siteye benziyor, reklam tacizi yok şimdilik
Teşekkür ederim. Konudada belirttiğim gibi her sitenin reklama ihtiyacı vardır. Önümüzdeki 1 yıl boyunca reklam koymayı düşünmüyorum ve koyulsa bile reklam tacizi olmayacağından emin olabilirsiniz :)
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Yakında reklamdan geçilecek dostum mecbur film siteleri nereden kazanacak yoksa.. Şimdilik iyi Hayırlı işler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SKS
-
-
Ad Soyad
C** I**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Hayırlı olsun şimdiden.
Ben reklama karşı değilim abartılmadıkça ama benim için ilk öncelik telefondan filmi indirebilmek. Şuan bunu yapabildiğim bir site var ve memnunum. Sende bunu yapabilirsen ilgi daha da fazla olabilir sitene...