-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, hızlı resim tarzı resim upload sitesi kurmak istiyorum.Adsense onayı almak mümkün mü? Belki 6 ay önce sorunsuz reklam gösterilebilirdi ama şimdilerde her sitenin onay alması gerekliliği işleri zora sokuyor.Sizin fikriniz nedit?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şartlar uygun görülürse alınabilir tabi ki, fakat bu tip bir web sitesinde içeriğe bakılamayacağı için kitleye bakılacaktır ve eğer kullanıcı kitlesini yetersiz görürlerse onay vermeyebilirler.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense bir çok siteyi yetersiz içerikten reddettiğini biliyorum fakat ben şimdiye kadar "gerekli içerik miktarı" diye bir kural görmedim, kaynakta görmedim.
Başvuran siteler bir insan tarafından kontrol ediliyor. Bir müzik sitesine, yetersiz makale yazmışsınız bu yüzden kabul etmiyoruz deme gibi bir durum yok. İçerik neyse kurallarda ona göre esnetilir. Tabi bu kurallar hiç bir yerde net ve açık şekilde belirtilmemiştir. Sadece benim bildiğim web oylayıcılara verilen bir kural kitabı vardı bu kitapta kuralların sitenin hedefine göre belirlendiği ve kararında bu yönde verildiği yazıyordu.
Mesela bir mizah sitesine, paylaşımlarınız bilimsel değil demekle. Bir görüntü/resim yükleme sitesine de makale sayınız yetersiz demek aynı derecede absürt bir durum olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteyi normal bir blog sitesi yapıp onaydan sonra aklınızdaki projeye geçirebilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim link kısaltma siteme içerik yok diye reddetti halbuki tüm link kısaltma siteleri onay almış..
yani adsensenin işi belli olmaz kimsenin dediğine aldırma kafana göre başvur gitsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
https://resimyukle.com.tr/ bu sitede var resim yükledikten sonra alt kısımda çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yapımcı/Geliştirici
-
-
Ad Soyad
S** G**
-