-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
butik
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar ;
Bir Blog sitesine sahibim. Yazılarımda da etiket kullanıyorum. Biliyorsunuz bu etiketlerin sayfaları oluşuyor otomatik ve index e açık. 100 'den fazla etiket var sitede. Bu etiketlerin index 'ini NO İNDEX olarak sizce kapatmalı mıyım ? Bana SEO 'da Zarar Yaşatır mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiket olayı sitenin içeriğine göre değişir. Sıradan, kişisel bir blog ise indexlenmesini engelleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende öyle sanıyordum hatta no index yaptım etiketler indexlendikten sonra bir düştüm sıralamadan googleden çok etkisi oluyor indexlendiyse bırak öyle kalsın yoksa sonra google sürekli hata vercek webmaster da no index hatası bilmem ne diye hiç elleme kardeşim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
o kadar çok indexin birden silinmesi site aranmalarına etki yapacaktır.
Tabi bu silinmeleri google birden mi yapar bölüm bölüm mü yapar tam bilemiyorum.
Ama ben olsaydım, etiketleri haftada 20-30 şeklinde silerdim
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiketleri kapatmayı amaçlayan ve düşünen arkadaşlara basit bir soru.
Site içi sayfalarınızı oluşturma amacınız nedir? Oluşturduğunuz bu sayfaların aramalarda bulunmamasını (indexlenmemesini) neden istiyorsunuz?
Eğer cevaplarınız "Arama motorları ile işim olmaz" ise kapatın siteyi daha iyi. Kafanız ağrımaz en azından, botlar geldi mi gelmedi mi, index attı mı atmadı mı diye. Yormayın botları, ihtiyacı olan siteleri indexlesinler hiç olmazsa...
Neyse;
Etiketler, artık SEO keylerin yerini almaya aday bana kalırsa. SEO olarak kullanacağınız bir kaç temel kelimenin ötesinde, Sayfa içi etiketlerde bu durum daha fazla imkan sağlıyor. Yani Makale içerisinde birçok kelimeyi indexletmiş oluyorsunuz. Doğal olarak o etiketlerden de bağlantı aldığı sayfalara da yönlendirme vermiş oluyorsunuz.
Arama motorları site indexlemelerde her ne kadar SEO lara, Keywordslere dikkat etselerde, Google artık "Analytics gtag" entegre kodu ile SEO yu bertaraf etme yolunda. Buna göre SEO artık bir zorunluluk olmaktan çıkıyor. Gelecek indexleme tercihleri Etiketler olacaktır. Etiketleri aktif edin. İndexlenmekten de korkmayın... ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
butik
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Söylediklerinizi göz önünde bulunduracağım.