-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar, elimde dört harfli .com bir domain var, markalaşmaya tutmaya yatkın. Teması falan alındı çok hoş bir teması var genel ayarları yapıldı herşeyi tamam diyebilirim zaten başka bir sıkıntısı olursa onuda giderebiliriz bundan yana sorun yok.
Yazı,makale girmekte ortak olacak birini arıyorum adsense gelirinin %50'sini böleceğim. 2 gün yapıp sıkılmayacak, uzun süreli ortaklık yapıcak birisini arıyorum. Fikir yürütebilme yeteneğine sahip ve istikrarlı bir ortağa ihtiyacım var uzun lafın kısası :)
Sosyal içerik platformundan kasıt sosyal medyada makara olan şeyleri alıp internet adresine taşıyabiliriz sitenin alt yapısıda buna yatkın düzenlemeleri yaptım bir kaç düzenlenecek yeri daha var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam komik içerikler ile adsens üzerinde nasıl bir reklam hedefiniz oldugunu anlamadım. Yani bildiğim kadarı ile bir hizmete odaklı çalışmada kaldırıyor bunları diye biliyorum. Ama gene dogrusunu siz bilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Keşke zamanım olsaydı. Hep aklımda olan bir fikir. Biraz Onedio tarzı gibi. Ama iyi bir reklam gerekli
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Detay hakkında bilgi alırsam hem sunucu hemde içerik desteği sağlayarak ortak olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makale Editörü
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Detaylı PM alabilir miyim site bilgisi, linki vs.