-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web tasarım,
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen soruma geçiyorum? Bir kaç yerde okudum, gördüm, duydum :) Trustrank değeri tam olarak nedir? Web siteleri için önemi nedir? vede son sorum :) trustrank değerini ölçen sitelerin vermiş olduğu sonuçların doğruluk deceresi nedir?
Bu konuya benzer bir konu daha önce açılmış(21 haziran 2011 tarihinde) hem o konuyu hortlamak adına hemde orda trustrank değerinden filtre gibi bahsedilmiş. Ama benim internette görüp, duyup, okuduğum yazılarda pagerank'a yakın bir sistem olarak bahsedilmiş. Yoksa pageranktamı bir filtre sistemi sorusu geldi aklıma. Neyse arkadaşlar kafamdaki sorular yukarıda. Ukalaca cevaplar gelmezse sevinirim. Sonuçta atalarımızında dediği gibi bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Trustrank.gen.tr'nin verdiği değer sadece bir Türk vatandaşının kurmuş olduğu bir program/site ile sitelerin index, google pr, google backlink, alexa backlink, alexa sıralama gibi değerlerine bakarak verdiği bir değerdir.
Yani google'ın önemsediği filan yok. Sadece bir efsane. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bana göre pr alexa değerlerine göre oluşturulmuş bir sistem.
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Trustrank degeri sitenin durumuna gore bir bakima pr degeri gibi aldigi derecedir sabutayin dedigi gibi sadece efsane hic bir onemi yok aslinda internette masallah trustrank degerini baya abartmislar :)
Skype ; eneskaya07
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar konu hazır açılmışken sorayım, bende şimdi sorguladım ve Trustrank değerim; 2.0202 . Bu iyimi? Ben pek anlamıyorum da. Kötümü veya bir yorum atarsa bilen birisi sevinirim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
blogspot siteleri, kuruldukları ilk anda trustrank değerleri genelde 2-3 arasında görülüyor,ama normal domainlere ait sitelerin trustrank değerleri daha düşük çıkıyor ,buna anlam veremiyorum.
ayrıca trustrank,gen,tr sitesi güncellenmiş sanırım,sitemin değerleri yükselmiş, ( 3-4 günde bir kontrol ediyorum:) ).
cografyahane.com
yigitt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
böyle şeylere inanmayın.bunlar sadece bir takım kriterler doğrultusunda ölçüyor ki google'ın tam kriterlerini kimse bilemez.ayrıca o sitede aylardır deneme amaçlı trustrank ölçüyorum ne hikmetse google.com.tr hala trustrank 10 olamamış. "Gelecek Seo Trustrank Değeri: 10 " aylardır bu durumda:)