-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Master & Developer
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimde bir adsense onaylı reklam içerikli websitesi olsa bunu webwiew ile mobil uygulamaya cevirsem reklamlarda dahil mi oluyor? Yoksa tekrardan adsense başvurusu yapmak zorunda mı oluyorum?
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tekrar adsenseye başvuru yapmana gerek yok. Admob reklamı eklemek için abmob başvurusu yapman gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer sitede adsense varsa uygulamaya admob reklamı koymana gerek yok diye biliyorum. Zaten webview uygulaması tarayıcı gibi çalıştığı için adsense reklamlarını da gösterir. Dolayısıyla admob reklamına gerek kalmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense webvievden gelen reklam trafigini gecersiz kabul edip sizi gecersiz tiklama etkinliginden banliyor benimde adsense reklamlarim vardi politikalarini inceledigimde hemen kapattim basina gelen cok kisi var. Ben sadece admob acik tutuyorum masaustunde bile adsense reklamlarini acmoyorum ne yazik ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
farkliolmalibazen adlı üyeden alıntı
Adsense webvievden gelen reklam trafigini gecersiz kabul edip sizi gecersiz tiklama etkinliginden banliyor benimde adsense reklamlarim vardi politikalarini inceledigimde hemen kapattim basina gelen cok kisi var. Ben sadece admob acik tutuyorum masaustunde bile adsense reklamlarini acmoyorum ne yazik ki
Bunu bilmiyordum hocam
Benimde Adsense onaylı bir sitem var ve WebView uygulamasını Google Play'de yayinladim
Şimdi uygulamadan yapılan tıklama ve gösterimleri saymiyor mu diyorsunuz . Hatta spam kabul edip ban sebebi mi sayıyor
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle oyle ben iki uygulamami kaldirdim hemen google playeden eger indirilme basladiysa cabuk kaldirin yukleyen cihazlarda kalacak cunku