-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kiralık e-ticaret yazılımlarından uzak durun.
Başka bir şey demeye gerek yok, daha önce konularda yaptığım yorumları okursanız detaylı bilgilere ulaşırsınız.
Bu arada isimtescil demişsiniz, başka bir firmaya taşıyın sitenizi ve öyle deneyin.
Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
RaMiz25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsimtescil Tüm suncuları hacklene biliyor uzak durun bir salak şifreyi admin:admin koyar
sizin emeğiniz boşa gider vps de barını böyle işlerde birin kart bilgileri kopyalanır başınız ağrır
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben prestashop kurdum. Sanalposa ihtiyaç duymadım iyzico kurdum. hiç bir masrafım olmadı. hosting vardı zaten ssl de bedava veriyordu.
ama sitemden satış çok az oldu, siteden satış yapmak kolay değil, kargo firmaları ile anlaşma yapman kolay değil
tavsiyem öncelikle e ticarete gittigidiyorda başla, sonra n11 i ekle tabi bu sırada siten olsun zaten bedava :)
bu aracı kurumlardan satış yapınca kargo ücretleri çok az çıkıyor kendin anlaşma yapmadan kargo göndermeye kalkarsan baya yüklü çıkar.
baktın ki belli bir ciroya ve satış adedine geldin kargo firması ile bir sözleşme yaparsın, kendi sitenden de satmaya çalışırsın o zaman ama baya bir reklam maliyetin olacaktır. daha az komisyon vermek istiyorsan sanalpazar ı da deneyebilirsin.
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.