lostyazilim
tr.link

Güvenlik sisteminden beklentileriniz?

3 Mesajlar 648 Okunma
lstbozum
tr.link

Expert Expert Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Şapka takmayan bi hack meraklısı olarak bi sistem kurmaya karar verdim
ama mevcut forumlar çöplük halde yenisini eklemek istemiyorum blog yada exploit ve güncel açıkların yayınlandığı bir sistem yada soru cevap scripti atabilirim güvenlik konusunda en çok ihtiyacınız olan nedir ?

wmaraci
reklam

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)
http://www.exploit-db.com/ tarzı bir site açmayı düşünüyorsunuz sanırım.Türkiye de tutturmak istiyorsanız bayağı emek ve zaman harcamalısınız. Tasarımınız sade ve şık olmalı, scripti kendiniz kodlarsanız 1-0 önde başlarsınız işe.Ve tanınmış hack sitelerinde tanıtımını yapmanız gerekiyor ki siteniz tutsun.Ayrıca sitenizin güvenliği üst düzeyde olmalı ki index yemeyesiniz. Hack aleminde index yediğiniz anda sitenizi takip edenler için değeriniz kalmaz.

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
exploit-db.com tarzı bir sürü site var. ama exploit-db önde nedense. Bir site daha vardı ama hatırlamıyorum. Onun da tasarımı yeşil siyahtı. Bu yüzden ben çok beğenirdim açıkçası. Ve tabii ki birde sadece Türkiyeye hizmet sunmamalısınız. Exploit çıkartan Türk Hackerlar var ancak onlarda kendileri kullanıyor. Bu alanda daha çok Ruslar ve Brezilyalılar exploitleri bu tür sitelere sunuyorlar. O yüzden site ingilizce olmalı ve mutlaka rus, brezilya hack sitelerinde tanıtım yapmalısın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al