-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
@Marstyson ankette cevaplar verilmis siz ona gore isaretliyorsunuz :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Marstyson adlı üyeden alıntı
bu nasıl anket ben anlayamadım . soruda cevap mı verilmiş , işaretlememiz gereken ? :D:D
ben de görüşümü söyleyim . daha önce hep yer sofrasında yerdik . yıllardır masada yiyoruz . bazen hem yer hem sofra. ama yer sofrasının yeri bambaşka
Evet girip bakabilirsiniz
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Escalous adlı üyeden alıntı
Nasıl yani ? katılımcı sayısı bulmak mı ?
Kendiniz birsürü cevaplar verebilirsiniz.
Yoksa istatistikleri sunmak mı ?
Bence anketi değiştirin. Masa , Sofra şeklinde 2 radiobutton lu seçenek olsun. Birtanede Şehir için select veya text kutusu.
Yardımcı olacaksa ankete katıldım ama bunun sizin açınızdan ne işe yarayacağını anlamış değilim
öyle olursa hangi şehir ne cevap verdi bilemem ben bu ankette doğu anadolu bölgesine bakacam onlar gerekli aslen :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Escalous adlı üyeden alıntı
Nasıl yani ? katılımcı sayısı bulmak mı ?
Kendiniz birsürü cevaplar verebilirsiniz.
Yoksa istatistikleri sunmak mı ?
Bence anketi değiştirin. Masa , Sofra şeklinde 2 radiobutton lu seçenek olsun. Birtanede Şehir için select veya text kutusu.
Yardımcı olacaksa ankete katıldım ama bunun sizin açınızdan ne işe yarayacağını anlamış değilim
kendi kendimi kandırmış olmaz mıyım o şekilde bu bir proje araştırması olduğu için gerçek oy lazımdır bana ona göre ilerleyeceğimiz için
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Tabi ki de yerde yiyeceksin, toprak ananın verdiği enerjiyi hiçbir yerde bulamazsın. :) Evde misafiler çok olunca oturulan len yere yerde yiyecez diyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.