-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocalar merhaba.
Gün geçmiyor ki wordpress ile problemlerime bir yenisi daha ekleniyor.
1 ay kadar önce iş yerince kullanılan sitenin hostingi bitti ve bitmeden önce kurulu olan wordpress dosyalarını ve veri tabanlarını tam yedekleme ile cpanel üzerinden almıştım.
Şimdide yeni hostinge kuralım dedik dosyaları yükledik veri tabanını falan kurduk vs.
Sonrasında bir kaç hata aldık normal olarak onları düzeltik ancak en son bana worpressin kurulum ekranını (dil seçimi,kullanıcı adı şifre işlemleri) getirdi onada tamam dedik en sonunda açıldı site ama karşımıza bomboş wordpress şablonu geldi.
Temamız duruyor ama sayfalarımız resimlerimiz falan yok.
Ne yapcağımı bilemiyorum worpress uzmanları yardım lazım :D
www.mustafaozturk.kim
Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yedek alma ve yükleme işlemlerini duzgun yaptiginiza emin misiniz ? Şahsen o ladar site taşıdım ancak böyle birşey söz konusu olmadi. Bazen temalarda hatalar çıkabiliyor sadece o kadar.
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
import yapmamışsınız demek ki aldığınız yedeği. yoksa boş durmaz gibi geliyor :)
PHP versiyon sorunu ile karşılaşmadınız umarım...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yedek alma konusunda gayet eminim hocam onda bir sıkıntı yok ama tekrar yüklemede sıkıntı yaşadım maalesef
www.mustafaozturk.kim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci (Yüksek Okul)
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şansınız var ise archive.org adresinde eski sitenizi ve index alan tüm sayfalarınızı, yazılarınızı bulabilirsiniz hocam. Domain aynıysa kopya içerik sorununuz olmaz
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
iMonsterWordpress de bazı temalarda özel yapılandırma verileri veritabanı yerine önbellek olarak /tmp gibi ram gibi alanlarda tutulabiliyor. Ya buna benzer bir sorun yaşadınız yada yükleme yaparken wp dosyaları ve veritabanı bağlantısı aşamasında bir sıfırlanma olmuş olabilir.
İyi çalışmalar dileriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Yaşadığınız sorun büyük ihtimalle almış olduğunuz veritabanını yüklememiş olmak. cPanel üzerinden veritabanı oluşturup, phpmyadmin aracılığı ile eski yedeğinizi yükleyeceksiniz. Daha sonra FTP'nizden Wordpress'in wp-config.php dosyasından yeni veritabanınızın bilgilerini gireceksiniz.
Siz büyük ihtimalle son adımı yapmadınız yani yeni oluşturduğunuz veritabanı bilgilerini girmediniz ve haliyle wordpress otomatik kurulumu çalıştırdı ve sizde yeni bir kurulum yaptınız. Eski yedeğinizi silmediyseniz eğer aşağıda ki işlemleri sırasıyla yerine getirmeniz lazım;
1- FTP dosyalarını yeniden yükleyin.
2- cPanel'den yeni veritabanı ve kullanıcısı oluşturun. Şifrelerini ve bilgilerini kayıt edin, not alın.
3- Daha sonra full yedek dosyanızda yer alan veritabanı yedeğinizi, phpmyadmin yardımı ile yeni oluşturduğunuz veritabanın içerisine yükleyin.
4- wp-config.php dosyasına yeni oluşturduğunuz veritabanı bilgilerini girip kayıt edin.
5- Tarayıcı çerezlerinizi temizleyerek sitenizi kontrol edin.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro