Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aşk ve cinsellik kadınların en çok ilgilendiği konulardır. Bunun üzerine blog açın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 /
-
Meslek
Yazılım geliştirici
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğitim seviyen nedir ?, yani yapacağın işte bilgin nedir ? Herhangi bir problem olduğunda açıp çözebilecek misin ? Eğer böyle bir seviyede değilsen paranı eğitimine harca... Seviyen iyi düzeyde ise sektörel bir e-ticaret yapabilrsin ama paranın az bir kısmıyla projeni kurup geri kalan kısmı ile 5 aylık reklam ve seo kısmını giderebilirsen ve 6.ayda dayanarak daha sonra para kazanmaya başlayabilirsen projenin %50sini tutturdun demektir.. :)
MultiSync
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kanımca zaten halı hazırda var olan bir projeye ortak olmanız daha mantıklı.Hem sıtenın işleyişi,kazancı vb.bilgilere erişip ona göre karar verebilir hemde bir çok çıkabılecek sorunla uğrasmamış olursunuz.Kurulu bir düzen üzerinden girişimcilik yapmanız sizin için daha uygun gibi duruyor yoksa hem siteyi tanıtıyım,hem tasarımını,kodlamasını yaptırıyım dıyene kadar baya bi vakit öldürürsünüz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ctis
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence kararsizsan hic baslama derim. Hele blog kuracaksan 3000 tl yi blogun neresine harciyacaksin o da ayri bir mevzu. Kisaca (bence) seni senden iyi kimse bilemez. Neyi en iyi yapabilecegine emin oldugunda baslamalisin neye baslayacaksan.
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence artık bu konu kilitlenmeli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba dilara;
benim fikrim bujiteri üzerine bir e-ticaret sitesi kurman olacak. sebep sonuç ilişkisine gelince kar marjının yüksek oluşu, bu tip dükkanlara dahi kadınların ilgi alakasının yüksek oluşu, mal temininin kolay olması, ürün gamının geniş oluşu, bol ürün alternatifi, feda edilecek kadar ucuz olması v.b... e-ticaret sitesinide kurumsal biryerden al ayrıca firma ile çalışmak en mantıklısı yazdırmaya kalksan yada şahıstan alsan uzun vadeli olmayacaktır yazan kişi telini değiştirir başa bela, taşınır, güncellemeye ücret ister dahası ve dahası.....
şimdiden her ne yaparsan başarılar dilara...
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Biraz geç oldu ama, :D bir kadın portalı kurabilirsiniz.
Misal araştırmacıysanız, bir bölüm yaparsınız. Atıyorum, bu hafta şurdaki mağazada indirim var vs. :D , yok işte saç nasıl boyanır, saç boyama teknikleri. Yani kadınların ilgisini çekebilecek onlarca şey var. Bunları içeren kaliteli bir portal kurabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yorumlara göre;
1) E-ticaret: işleri kötü giden bir esnafın, e-ticaret sitesi üzerinden kadın iç çamaşırı satmaya başladığını ve şu anda ürün bedelinin kat kat kargo ücreti ödeyerek yurtdışından da sipariş aldıklarını belirtmek istiyorum. Kadınlardan en iyi kim anLar. Kadınlar.
2) Blog: hali hazırda kaliteli bir blog satın alabilirsiniz. Ziyaret ettiğinizde sizde olumlu bir hava bırakan bir blog. ve ben bunu daha da ileriye götürebilirim dediğiniz bir blog.
3) Uygulama: Facebook ve cep telefonlarında bağımlılık yapabileceğini düşüneceğiniz bir app olabilir. Bu app, kullanıcılara haberler, duyurular sunabilir. Ghost' un soylediği gibi indirim haberleri revaçta. Ben de bir süre önce kampanyalar diye bir girişimde bulunmak istemiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Skype ve benzeri programlarla kadınlarla dertleşip , sohbet edin.Saat başı bir ücret alın.
Birde modadan anlıyorsanız bunun üzerine bir sitede açabilirsiniz.
Yada yemek üzerine.
Hiç olmadı dikiş - nakış sitesi olabilir.
Şuda olabilir ; bayanlara internet üzerinden uzman olduğunuz konularda dersler verin yine skype vb programlarla.(erkeklerede ders verebilirsiniz)
Hepsi çok saçma ama bir yerinden tutup değişik şeyler yaratabilirsiniz.