Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bu videoyu en az 5 kere izlemişimdir, izledikçe de keyif alıyorum ve motive kazanıyorum.
Çok teşekkürler tekrardan. :)
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sıfırdan kurduğum forum içeren bir sitem var şimdi günlük hit seviyem 50-60k. Forum kuracaksan tek yapma kalabalık bir ekiple gir en az bir sene oturması sürüyor.
Haber sitelerine hiç aldırış etme google türkçe profosyonel içerik üreten site olmadığı için onları çıkarıyor 10 sene sonra bir çoğu kapanır. Çünkü editörler çöp insanlar. İnternet haberciliği medyanın tekel yapısını dağıttı bu henüz Türkçe içerikte net belli değil ama gitgide ortaya daha net çıkacak. En güzel örneği ingilizce içerikli ABD vb ülkelerdeki içerik siteleri.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok açık yazıyorum. Akp ye üyeliğin ve tanıdığın varsa yaştan bağımsız her türlü yardım alırsın.
Çocuklar dünyaya borçlu doğuyor, ömrümüzün sonuna kadar o borcu ödemeye çalışıyoruz.
Senin dediğin tarzda sermayen yoksa hiç bir destek işe yaramaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşım gitti.Çok güzel tavukçuluk işleri yapıyor evinde.Kümes falan var işte.Yumurta satıyor.Gitmiş.İlk dedikleri şey ne kadar paran var.Onun parası var ama param yok demiş.Paran yoksa niye buraya geldin demişler.Kısaca ne teşviği.Onlarca saçma prosedür var.Makyaj yapıyorlar genç girişimcilere şöyle böyle diyorlar.Hepsi hikaye.Hibe falan yok bunu unutmayın
3 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
baban fabrikatör değilse asla böyle bişey yapma önce hayatini garanti altına almalısın sonra ne istiyosan onu denemelisin.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Yurt dışı fikrin varsa kesinlikle yazılım ile ilgilenmelisin. Çevremdeki bilgisayar mühendisleri belli bir seviyeye gelip rahatlıkla Hollanda ve İngiltere'ye çalışmaya gidebiliyor. Website açıp içerik girmekten çok daha fazla para kazanabilirsin. Para kazanmak için geçici işler yapmak yerine kendi web/masaüstü yazılımlarını yazıp hem kendi markanı oluşturup hem de kendini geliştirebilirsin. Ayrıca bu yaşta programlama öğrenirsen temelin çok sağlam olacaktır ilgili herhangi bir lisans bölümünde keşfedilebilirsin.
Son önerim; ticaret yapacaksan kesinlikle herkesin üretemediği, herkesin yapamadığı bir şeyin ticaretini yap.
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
emreyvz adlı üyeden alıntı
Yurt dışı fikrin varsa kesinlikle yazılım ile ilgilenmelisin. Çevremdeki bilgisayar mühendisleri belli bir seviyeye gelip rahatlıkla Hollanda ve İngiltere'ye çalışmaya gidebiliyor. Website açıp içerik girmekten çok daha fazla para kazanabilirsin. Para kazanmak için geçici işler yapmak yerine kendi web/masaüstü yazılımlarını yazıp hem kendi markanı oluşturup hem de kendini geliştirebilirsin. Ayrıca bu yaşta programlama öğrenirsen temelin çok sağlam olacaktır ilgili herhangi bir lisans bölümünde keşfedilebilirsin.
Son önerim; ticaret yapacaksan kesinlikle herkesin üretemediği, herkesin yapamadığı bir şeyin ticaretini yap.
Çok teşekkür ederim. Başlangıç olarak udemy kurslarına katılacağım bugün.
Script kodlamak hep hayalimdi, umarım gerçekleşir.
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yapıyor tabiki
İşletme aç sorgusuz sualsiz kazancın %50sine ortak olalım kampanyası
İnternetten birşeyler yaparsan, adsense ile kazanıyorsan her 100 TL kazandığında 15 TL alalım Kampanyası
Gibi güzel kampanyalar var.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Normal şahıs firması açıp ödeyeceğinin verginin 2 katını falan isteyecek, hazır mısın 18 yaşında bu yükün altına girmeye ? Bence ilk bunu düşün
(vergiden muaf olunan modellerde durum faklı)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurucu
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortaokul ogrencisi maşallah diyelim öncelikle. Genç ve idealist olmak için bir kredi hibe veya tesvige ihtiyaç duymayacagindan eminim. İleri de guzel bir şirketin olacağından da Allah'ın izniyle eminim. Takdir ediyorum. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankara'ya yolun duserse yemek ismarlarim. Ta çocukluğumdan beri tuccarim hayatta bazen sert dalgalar seni zorlayacaktır . Ama sabir irade ve ongoruyle üstesinden geleceğine inanıyorum. Yazında ki tek hata . Çok fazla karpuzu aynı anda taşımaya çalışman . O başarı şansını oldukça düşürür. Tek bir yere odaklan. Ayrıntılı tavsiyeme ihtiyaç duyarsan özelden yazabilirsin. Başarılar
http://onlinetahta.com -> Canlı Dershane- Video Dershane-Uzaktan Eğitim