-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Gmail hesabımla google maps üzerinden bir adrese yorum yapmıştım. Fakat sonradan 2. bir gmail hesabı açtım, yorum yaptığım yere farklı bir gmail hesabından yorum yapmak istedim. Fakat yorum yapılmamış görünüyor. Tekrardan yorum yap dediğim zaman ise hesabımı açtığım zaman yorum orada duruyor. Ama işletmenin yorumlar kısmında görünmemektedir. 5 yıldız verdim.
Bunun için MAC adresini değiştirdim, DNS ayarlarını ve HDD serial adresini değiştirdim. VPN kullanarak yaptım ve en sonunda da bilgisayara format attım ama bir türlü farklı adreslerden yorum yapamadım.
Bunu yaşayan var mı acaba ve çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi lütfen?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversiteli
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunun çözümü kolay değil. parayla yapılıyor zaten bu yorum yıldız işleri.sürekli üst üste yorumlar atma rastgele zamanlarda gün aralıklarıyla arkadaşlarının telefonunda yorum at.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yorum konusunda ben ücretli yorum yapıyorum. Bunun için user agent'tan ip adresine kadar çok şeyi değiştirmeniz gerekiyor. Yoksa silinir yorumlar. Spam algılanır. sonra da user bloklanır. Pm atabilirsiniz.
SupportON
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Canlı Destek Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
istediğiniz kadar ücretli ücretsiz hizmet satın alın. ben tamamen farklı şehirlerde bulunan 50 kişiye tek bir haritaya yorum attırdım 5 6 saat ara ile onu bile sildi. Bu işi ücretli yapıpda yorumların silinmeyeceğinin garantisini veren varsa tamamen yalan söylüyordur emin olun. Artık imkansız fake yorum atmak haritalara.
asmeransa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bunun çözümünü buldum müşterilime 300e yakın yorum attım hafta içi bir sorun olmadı şimdilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Lokasyonunuz onemli. Telefonunuzda konum hizmeti acikken orada bulunduysaniz o sokaktaki her dukkana yorun atin hic biri silinmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest Şuan çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Karşılıklı yorum yapılan gruplar vardı.Herkes birbirinin sayfasına yorum yapıyordu.Facebbokta bu tarz gruplar var oralardan yorum dayanışması yapabilirsiniz.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İşin teknik detayına girmeden anlatayım. Kesinlikle aynı pcden yapmayın. Siz sanal makine kurup üstüne socks4 proxy girip dnsyide proxy ile tunelleseniz dahi browserlerin webrtc vs. Sızıntısından dahi kabak gibi bulunabileceksiniz.
Teknik açıyı geçtik, zaten farkli şehirde yaşayan bir arkadaşına dahi deneten olmuş, ondada silinmiş..
Ozaman demek oluyor ki reel bir user gibi davranmanız lazım. Atıyorum İzmir'de bir kırtasiyeniz var.
Buraya gidip Gaziantep'ten biri yorum atarsa silinmesi muhtemeldir. Yani lokal(İzmir) de bulunan farklı bir cihaz ve farklı bir modem gerekli.
Bununda üstüne kullanıcı gerçekten kırtasiye araştırmaları yapmalı, birkaçını aramalı, ara butonuna basmalı (tavsiyem mobilden bu işlemi gerçekleştirmesi) arama işleminden birkaç saat sonra yorum yapıldığı taktirde silinmeyecektir.
Tavsiye 1: arama işleminden sonra telefonu birkaç saatliğine internete kapatın. Uçak moduna alın hatta.
Tavsiye 2: işlem süresince GPS i kesinlikle kapatın.
Ama önermem, haksız rekabete girecektir. Hemde zahmetli bir iştir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / K
-
Meslek
İçerik Yazarı, Editör
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bana da oluyor. Daha dün yazdığım yorumu kendi sayfamdan görebilirken başka bir yerden baktığımda yorum görünmüyor. Ne yaptıysam olmadı, var mı yardımcı olabilecek birileri?