lostyazilim
tr.link

Facebook Grupları için Yenilik: Gönderiyi Kimin Okuyup Okumadığı Belli Olacak

6 Mesajlar 1.635 Okunma
lstbozum
tr.link

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

Eğer bir grupta paylaştığınız bir gönderiyi kimsenin okumaması sizin canınızı sıkıyorsa yada kimin okuyup kimin okumadığı hakkında hiçbir fikriniz yoksa Facebook'un bu yeniliği size rahat bir nefes aldıracak gibi.

Kullanıcının gizlilik ayarlarından değiştirebileceği özellik, grup sayfalarındaki her bir gönderinin kenarında açılır liste şeklinde görüntülenecektir. Kaç kişinin gönderiyi okuduğu belli olacaktır.

Bundan sonra bir arkadaşımıza durumumuzu okumadığı halde haklı olarak neden okumadığını sorabiliriz yada bir yönetici gönderdiği açıklamayı grup üyelerinin okuyup okumadığından tam anlamıyla emin olabilir.

Kaynak: Facebook Grupları için Yenilik: Gönderiyi Kimin Okuyup Okumadığı Belli Olacak

Are you alright?
wmaraci
reklam

trkolik trkolik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek reklamcılık
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 29 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
gruplar popüler olmadığı için çok önemli bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum. eğer sayfada yada profilde olsaydı süper olurdu açıkcası.

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Ben böyle şeylerin doğru olduğunu düşünmüyorum, gönderdiğiniz mesajın okunup okunmadığı yada bir yazının görüntülenip görüntülenmediğini söylemek... Sonuçta karşı taraf bir mesaj attıysa ben mesajı görüntüleyip görmezden gelemiyorum, çok yanlış bir şey. Herkesin görmezden gelmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.

Grup görüntülemeleri için gizlilik ayarı varmış, o çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş :)
Vermidon

kişi bu mesajı beğendi.

Vermidon Vermidon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenim Görevlisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 50 / 123
  • Ticaret 4, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Ben böyle şeylerin doğru olduğunu düşünmüyorum, gönderdiğiniz mesajın okunup okunmadığı yada bir yazının görüntülenip görüntülenmediğini söylemek... Sonuçta karşı taraf bir mesaj attıysa ben mesajı görüntüleyip görmezden gelemiyorum, çok yanlış bir şey. Herkesin görmezden gelmeye hakkı olduğunu düşünüyorum.

Grup görüntülemeleri için gizlilik ayarı varmış, o çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş :)

Dünyanın en çok saçmalayan adamın repliği "çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuş" :D

wmaraci
wmaraci

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Profil için olduğunda manita için yazdığın/paylaştığın şeyi manita hariç herkes görüntülemiş olsa adama ne koyar demi :D :D

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Demekki halâ grupları kullananlar var... :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al