-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kamu Personeli
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
11 mart 2019, yani dün 5 tıklamaya 0,31 vermiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Forumda dikkat ederseniz bir çok insan yabancı sitelerden güzel kazanıyor yani bizim reklam verenler tbm olarak bonkör değil yabancılar gibi şimdi birde türkiye bazı siteler hariç tam bir site çöplüğü olmuş durumda ayrıca hadi site açayım desem zaten sağ olsun gazeteler kelebek masajı nedir yazsak bir gazete yada babacan bir site çıkıyor yani yerli sitelere verilen emek = hüsran kazanç anlamında ben öyle düşünüyorum en azında bu ay sorunlar oldu hostlarla dayanamadım ve kendime sunucu aldım şimdi kurumsal sitem var ama ya olmayan yani ne yapsın nasıl ödesin 20 tl yi bile alma durumunuz yok ise reklam geliri adsense üzerinden yazık webmaster kardeşimizin haline
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Banada sürekli 1 2 kuruş veriyor. Psikolojim öyle bir bozuldu ki 10 kuruş görünce mutlu oluyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Arkadaşlar, kızacaksak Google'a değil, reklam tekliflerini 0,01 krş'a kadar düşürmek için ellerinden geleni ardına koymayan " bizlere " kızalım :) Aramızda, sertifikalı onlarca arkadaş var biliyorsunuz.
O yüzden, Google gibi dünyanın onlarca ülkesine aynı hizmeti veren bir firma'da; bizim sertifikalı arkadaşlarımız kadar " uzman " yoktur, eminim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar doğru belirtmiş. En çok parayı büyük gazete siteleri, haber siteleri götürüyor. Bunların gözünü para tutmuş. Hiç doymiyorlar. Ne arasam aynı gazetelerin siteleri ilk sayfada. Hatta, kendilerine yakışmayacak şekilde makalelerle. Sanki makaleleri 19 yaşında "seo uyumlu makale" yazan arkadaşlar yazmış.