BegeniApp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün sevgilimle bi parkta oturuyorduk ve zabıta geldi ve bana sevgilimin önünde burada aile var dedi öpüşüp koklaşma yeri değil dedi, ben o an sinirlendim ve bank'a vurmaya başladım geri geldi adam devletin malına zarar mı veriyorsun sen falan dedi biraz arbede yaşandı aramızda . Şimdi soruyorum burda ben mi haksızım ? Benim yaptığım tek şey sarılmaktı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Öncelikle hocam ben nikahsız temas kurmaya karşıyım.(Bu yanlış anlaşılmasın. karşıdakine cinsel istek duyulacaksa temas olmamalı. Elle tokuşma dahi olsa).
Ama bu benim inanç sistemime göre bir şey. Sizin yaşantınız diğer insanları rahatsız edecek şekilde ahlaksız bir şey değilse buna karışılmamalı. Sarıldım diyorsunuz. Bu gayri ahlaki bir durum değil.(Dediğim gibi bana göre gayri ahlaki ama genel ahlak kurallarına göre gayri ahlaki değil ve saygı duymak zorundayız.).
Sonuç olarak hocam o zabıtanın kulağına sana da ayarlayayım kıskanma deseydiniz. :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Diyecek çok şey varda susuyoruz napalım, yaptığında hiç bir hata yok onu orada öpsen dahi bir hata yoktur benim gözümde, güzel ve mutlu bir birlikteliğiniz olduğuna temenni getirir size imrenirim. Orada tek yapman gereken hareket sen kim oluyorsun olmalıydı? Zabıtaysa gitsin denetlemesini yapsın yer işgali yapan varmı? Haksız şekilde işgal yapıp kanun ihlali yapan varmi onunla ilgilensin kendince yapılanı hata görüp toplumu eleştirmek onamı kalmış?
Hatan yok tekrar ediyorum. İki insan kendini bilen 18 yaş üstündeki iki insana kimse karışamaz ha toplum içinde her şey yapılmaz lakin sarılmak, öpmek bunları görmek istemeyenler at gözlüğü takıp sadece önlerine baksınlar, insanların hayatına karışarak onları eleştirmeye hakları yok.
5 kişi bu mesajı beğendi.