-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Sitemin ana sayfasında yer alan Adsense reklamlarının sayısı 4 adettir. Yazı içerisine girildiği zaman bu sayı 5 olmaktadır. Reklam 468x60 ve 250x250 olarak ayarlanmıştır.
Bir tane sidebar, bir tane yazı başlangıcı ve bir tane yazı bitişine yerleştirdim.
Her sayfada sabit olan reklam header ve footer reklamlarıdır. Adsenseye 3 gün önce başvurumu yaptım halen sonuçlanmadı. Otomatik reklam kodu yerleştirmiştim. Fakat baktım olmuyor manuel olarak reklam yerleşimi yaptım.
Konu başlığını ve yaptığım dizimi yorumlarsanız memnun olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam sınırı kaldırılmış ben de geçen gün öğrendim. Yalnızca reklamların içeriğe oranı çok fazla olmamalı diye biliyorum. Çünkü bende de hem manuel hem otomatik reklam kodu var. Üst kısımda ve kenar çubuğunda manuel reklamlar var 2 tane. Uzun yazılara AdSense kendi reklam yerleştirdiğinde reklam sayısının 7'yi geçtiği oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sadece otomatik reklamları açarsanız sizin karınıza olacaktır. Denedim ve deneyimledim. Kullanıcıya en iyi şekilde reklamları gösteren Adsense'nin otomatik reklamlarıdır.
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tek bir reklam kodu yeterli, google otomatik olarak reklama karar veriyor.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yazı içlerine google genelde yerleştirmiyor otomatik reklamları açın sadece yazı paragraf içine Manuel reklam ekleyin gerisini google halleder