-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Bilirkişisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Herşeyden önce kopyalama yapacağınız sitenin size yaratabileceği telif vs gibi sorunları göze almışsınızdır umarım.
Time is bad. Keep your code.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@onurtayli merhaba öncelikle
kopyalama derken karşı sitede içerik. özgün vs hiçbirşey yok tek sayfa site onu detaylarda belirtmeyi düşünüyordum ancak siz yazınca yazıyım dedim, özelden incelemeniz için yollayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Son cümleye bayağı güldüm. :))
Millet merak ediyor ne yapsın. Meraklı bir milletiz, açıkçası ben de merak ettim. Linki yazmış olsaydınız belki tıklayıp bakmazdım bile, konudan çıkardım direkt ama böyle ö.m. atana söylerim deyince iş değişiyor :))
Öncelikle içerikler de mi kopyalanacak yoksa sadece tema/arayüz/sistem mi? İçerik kısmı hırsızlık olur zaten onu yapmayın. Tema/arayüz/sistem ise etik bir davranış değil gibi, telif konusu önemli burada. Benzerini ve daha gelişmişini yapabilirsiniz ama neden birebir kopyası? O kadar uğraştıktan sonra özgün bir şey ortaya çıkarmak daha kaliteli bir iş olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gerçi yorumda bir arkadaşa söylemişsiniz tek sayfalık bir site diye ama ben okumadım yorumları nedense. O yüzden benden de kaynaklı bir durum oldu.
Tek sayfalık siteleri kopyalamak sanırım biraz hırsızlığa girer. Telif hakkı falan varsa sıkıntı çıkarabilir. Ancak üzerinde değişiklikler yaparak özgünleştirebilirsiniz tabi her script ve tema gibi. Hatta belki daha güzelini de yapabilirsiniz belki... O zaman sorun olacağını sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, wordpress, tema'dan anlayan var mı ? Ulaşmasını rica ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada pek çok kişi bir çok temadan anlar. Siz tema hakkında istediğinizi sorun, mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır. Özel ilgi beklemeyin. Özel ilgi için "Ücretli İşler" Kategorilerinde konu açmanız sorunlarınıza hızlı çözüm bulmanızı sağlayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ÖĞRENCİ
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesaj alanlar sadece siteyi öğrenmek için aldılar, herhangi bir dönüş yapmadılar.Konu günceldir.