-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bence ticaret puanın sayısı kadar içeriğide önemli bir backlink, makale gibi hizmetler ile atıyorum site satışı yapan birini ayırmalısınız diye düşünüyorum. Ortada olan para artıkça insanların karakterinde de değişimlerin olduğunu düşünen biriyim ne yazık ki mağdurda oldum.İnsanları bir kalıba sığdırmak yanlış bir düşünce olur kendi terazimizle doğru kişilerle ticaret yapmalıyız.
Konuda da kimseyi hedef alarak bir şey söylemedim lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
scobur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Davetiyesiz üyelik açık olduğu sürece bu **************lık olayları sürecektir. Forumun aktifligi bence şu an gayet yerinde. Üyelik alımı kapanırsa üyeliklerin kıymeti artacaktır bu sayede insanlar forum üyeliğini kaybetmemek için ufak meblağlar için dolandırma girişiminde bulunmayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Ticaret puanı mühim ancak şöyle mühim +100 ve premium uyelikli hesaplara güvenin. Hic kimse 1 is icin bu türden bir hesabi riske atmaz. Ha atarsa da o da sizin sansiniz :) ama ihtimal cok cok düser.
Hocam benim başıma geldi. *** da 10 yıllık üye tarafından dolandırılmıştım. Sizin gibi güvendim adama platin üye diye ama olan benim adsense hesabına oldu.
WMSupport
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Wordpress & SEO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
26, (%92)
Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam. Ben bu piyasada iş yapan biriyim böyle insanların en büyük zararı ben ve benim gibilere. Ticaret puanı elbette önemli ancak o puanlar ne ticareti onada bakmak lazım. Şimdi 10 liradan domain kaydedip 150 puan kasmak çok zor değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende ticaret puanından ziyade kişinin konuşmaları önemli. Tabi ticaret puanı düşük ise ilk para transferi kesinlikle yapacağımı sanmıyorum.