lostyazilim

RankMath SEO Plugin

14 Mesajlar 1.723 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

sworks adlı üyeden alıntı

Elbette. MyThemeShop ekibi bu eklentiyi tüm temalar için geliştirse de, asıl kendi temalarıyla %100 uyumlu çalışacak şekilde geliştirdi. Bu yüzden MyThemeShop temanız varsa bu eklenti kusursuz bir şekilde temanız ile bütünleşecektir.

Yoast 'ın ise bir tema grubu ile bağlantısı yok. Yoast'ın bu kadar öne çıkmasının ve en çok kullanılan eklenti olmasının sebebi ise halihazırdaki ekibidir. Google çalışanları tarafından bile çok büyük saygı gören bir kurucuları var. SEO konusunda artık uzmanlığın da bir tık ötesinde.

Bu tarz eklentileri kullanırken temanız ile uyumlu olup olmadığını ve hafif olup olmadığını göz önünde bulundurmanız yeterli. Popüler 4-5 SEO eklentisinin hepsi de üç aşağı beş yukarı birebir aynı özellikleri ücretsiz olarak sunuyor zaten.

Teşekkürler, anladığım kadarıyla sorun tespit etmekten başka, diğer seo araçlarından belirgin fonksiyonu yok öyleyse. Hele ki belirli bir grup tema için tasarlanmışsa, diğer temalarda sorun olmayan kısımları sorun olarak kullanıcı karşısına çıkartması da mümkün sanırım.

wmaraci
reklam

CoaX CoaX AmeleMaster Kullanıcı
  • Üyelik 04.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CoaXSEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 1049
  • Beğeniler 216 / 667
  • Ticaret 8, (%88)
Bu eklentiyi kullanmak zararlı değildir.
Yoast eklentisindeki ayarlarınızı kendi içeriğine taşıyor ve artı ilaveler ile destekliyor.
Herhangi bir seo eklentisi çakışması söz konusu değildir.

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Bahsi geçen eklentiyi sitelerimden birinde test ediyorum 1 aydır.

Yoast Seo da yeşil olan yazılar bu eklentide % 50 olmak üzere sarı veriyor. Bir çok yazıyı % 85 üzerine çıkaramadım mesela. İşlerin yoğunluğu nedeni ile uğraşamıyorum, % 100 yapsak kelime nereye gelir nasıl olur diye merak ediyorum.

Mevcut hali ile bir kaç kelimede hızlı yükselişler meydana geldi. Ancak bazı kelimelerde de gerileme yaşandı.

08 Mart dan beri hiç bir değişiklik yapamıyorum Google efendinin belirsizliği yüzünden. Bu yüzden olumlu veya olumsuz bir netice elde edemedim tam olarak.

Ama şunu söyleyebilirim ki Yoast kullananlar değiştirmeyi düşünmesin bence.
sworks enerjiveguc

kişi bu mesajı beğendi.

dgkn34 dgkn34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Part-time Blogger
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 8 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Ben All In Seo kullanıyorum yoast seoya göre daha kullabilir gibi geldi. RankMath ise beni büyüledi adeta fakat hala kurup deneme cesareti gösteremiyorum :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al