-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Opencart ürün sayfasındaki product tags anahtar kelime girerken dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir? Seo için kullanabilir miyiz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@enerjiveguc
teşekkür ederim gtag script araştıracağım.
ilk eklediğim ürünlerde spam olur korkusuyla 1 adet aranma hacmi yüksek etiket ekledim fakat o kelimelerde rekabette çok yüksek olduğu için google sıralamaya giremedim.
bende rekabetin düşük olduğu kelimelere yöneldim ama onlarıda doğru dürüst arayan adam yok :)
bir siteyi gözüme kestirdim. T-soft kullanmışlar ve hepsiburada, gittigidiyor, n11 gibi sitelerden hemen sonra geliyor. Bazı kelimelerde onlarında üzerinde.
ideasoft, t-soft vb. altyapıları kullanan sitelerde birşey var sihirli birşey bunu çözen çok ekmek yer :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kademeli olarak ürünlere tag/etiket eklemeye ve mevcutları çeşitlendirmeye başladım ve fiyatlarıda N11-gittigidiyor en düşük fiyata satan satıcılar seviyesine yaklaştırdım. Toptan satışlarda birim fiyat onlardan daha düşük. ilk sonuçlar organik ziyaretçilerde artış var
her ürüne 3 adet ekledim/ekleyeceğim. bazı ürünlerde seo url ile eklediğim tag aynı yapıyorum. tag ler mutlaka ürünle ilgili seçiyorum zaten önemli olan o ürünü arayan ve alacak adama ulaşmak :)
1 kişi bu mesajı beğendi.