-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
askeri personel
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
S.a öncelikle yıllardır internet kullanıyoruz.bu forumu ve birçok platformu yakından takip ediyorum.aylardır da düşünüyorum ilgi duyduğum birşeyler var ve ben onu değerlendiremiyorum.mesela örnek vermek gerekirsek ben web site yapmasını biliyorum wordpress le php yle veya başka bir sistem ile farketmez sonuçta biliyorum.ama bunu bilmekle birşey kazanamıyorum.aylardır birşeyler bulmaya çalışıyorum mesela bir e ticaret sitesi açsam ama en fazla 3-4 çeşit ürün satsam bu defa ne satsam onu bulamıyorum.yani bir şekilde bu bildiğimiz şeyleri ( bu herhangi bişey olabilir) bunu nasıl değerlendireceğimiz hakkında eminim birçok kişinin bir fikri yoktur.fikir alışverişi yapmak için açtım bu konuyu sizlerde fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.örnek verdiğim konu dan bahsedelim hiç olmaz sa ayda en az bin tl getirisi olan ne yapılabilir ?
bebektos.com - Bebek Ürünleri Pazaryeri
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dün bir arkadaş şöyle bir örnek vermişti reelde,
Bir vatandaş, Hepsiburada dan sayfa açmış (şirket kurmuş, v.b.) sonra ildeki bir marangozla anlaşmış, o müşteri bulacak marangoz yapıp kargolayacak. Marangozun broşüründeki ürünleri siteye koymuş. Aradan zaman geçmiş, kendisi ve çırağı ile çalışan marangoz şuanda 15 kişi çalıştırıyormuş o genç çocuktan gelen siparişleri yetiştirmek için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
askeri personel
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Browland işte olay bu.bu şekilde fikirler gerçekten ışık yakıyor kafamda
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yani niche bir sektör, sizde birden fazla marangozla anlaşarak (birine mobilya, birine dekorasyon, birine arıkovanı v.b) ürünlerin satışını yapabilirsiniz.
Hepsiburada veya n11 için şirket v.b maliyetleri hesap etmeniz gerekiyor tabiki
Edit. Yerel marangozlar internet işinden pek anlamadığı için yapılabilir bir alan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
askeri personel
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Browland şirket açmak dediğiniz nedir ki bir kimlikle açılan en fazla maliyeti 2 bin tl olsun.