-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kitap kırtasiye Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, bir temayı test etmek istiyorum. Temayı etkinleştirdiğimde 500 hatası alıyorum. Destek olur musunuz
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Tema bozuk olabilir, eski temanıza geri dönüş yapabildiniz mi
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
wp-config.php içerisindeki define('WP_DEBUG', false); satırını
define('WP_DEBUG', true); olarak değiştirip kayıt edin.
aynı şekilde define( 'WP_DEBUG_LOG', true ); satırını değiştirin veya yoksa ekleyin.
Sonrasında oluşacak hata log kaydını buradan paylaşırsanız yardımcı olmak veya bir fikir söylemek daha kolay olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kitap kırtasiye Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/hdfilm27/public_html/wp-content/themes/wpt-promovie/functions.php on line 54
yeniden etkinleştirince bu hatayı verdi
54. Satır da bu: $response = (add_query_arg($api_params, $this->api_server), array('timeout' => 15, 'sslverify' => false, 'httpversion' => '1.0'));
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kitap kırtasiye Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
error logdaki kayıtta aşağıdaki:
[21-Mar-2019 04:02:49 UTC] do_action_ref_array('wp_fastest_cache_Preload'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, WpFastestCache->create_preload_cache, PreloadWPFC::create_preload_cache tarafından oluşturulan SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp7w_posts.ID FROM wp7w_posts WHERE 1=1 AND () AND ((wp7w_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp7w_posts.ID DESC LIMIT 0, 3 sorgusu için WordPress veritabanı hatası You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') AND ((wp7w_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp7w_posts.ID DESC LIMIT ' at line 1
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu platform bir yardımlaşma platformu gönüllük esasına dayanıyor "arkadaşlar sustular" derken iyi niyetli olduğunu varsayarak son kez cevap yazıyorum.
WpFastestCache ekletisinin bulunduğu klasör ismini değiştir yani bu eklentiyi disable durumuna getirerek tekrar dene.
Ayrıca bu tema null mu? Hangi temayı kullanıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Kitap kırtasiye Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
komple devre dışı bıraktım eklentileri, kendi içinde cache dosyası mevcut onu bırakayım mı?