-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrencisi
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki hocam bir ürünü 5 farklı kategoride listeliyorum
Ben sayfayı çoğaltmak için aynı ürünü 5 farklı kategori için ayrı ayrı kategoriye göre farklı başlıklar ve açıklamalar ile girsem faydası olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrencisi
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çünkü rakip sitelerim hep öyle yapmış farklı kategorilerde aynı ürünleri benzer başlıklar altında ayı ayrı girmiş
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ürün o kategori ile ilgiliyse neden olmasın... Bunu engelleyen bir unsur yok. Ama kategori ile ilgili değilse sadece sayfayı doldurmak adına bunu yapmayın...
Ama sayfanıza en çok satan ürünler listesi koyabilirsiniz. Bunu her sayfaya da koyabilirsiniz. En fazla satan 3-5 ürünü listeleyebilirsiniz.. Yorum bölümü açabilir yıldızlı yorum ekleyebilirsiniz. Bunlarla zenginleştirin sayfayı... Resim varsa video vs...
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence de Backlink sayısından çok indexlenen sayfa sayısı ve site yaşı gibi değerler daha önde ...Ben kendi sektörümde bunu görüyorum zaten. Teknik SEO'da her konuda üstün olduğum siteler benden üstte çıkıyor. Yaşları büyük, index sayıları fazla siteler bunlar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrencisi
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Komik olan durum seo teknikleri veren siteler kendi verdikleri teknikleri kullanmamışlar.
Ben mi yanlış analiz yapıyorum...
-----
Mozdan sitemi kontrol ediyorum.
Benle alakası olmayan linkler var sitem de tıklayınca 404 hatası veriyor.
Sitenin spam değeri %36 yeni sitenin spam değeri neden bu kadar yüksek olur çözemedim.
Birde sitemde çift dil var. İngilizce sayfaları indexlemiş ama Rusça sayfaların yanından geçmemiş..
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Neil Patel izliyorum başka da adam izlemiyorum...