Merhabalar wordpresste yazılardaki etiketler kısmında sorun yaşamaktayım sorunu videoya çekip attım başka türlü gösteremezdim acaba bu sorunun cözümü nedir ?
Videodan da anlaşılmıyor gibi ama benim anladığım -yanlış anlamış olabilirim- siz General Mobile etiketi ile "asistan" ve "yapay zeka" gibi bir çok etiket üretmeye çalışıyorsunuz ve bu oluşturduğunuz etiketin silinmesinden muzdaripsiniz. Çözüm olarak "General Mobile asistan", "General Mobile yapay zeka", "General Mobile telefon", "General Mobile tablet" gibi birbirini tekrar eden "General Mobile" etiketi belki burada sorun çıkarıyordur. Yada başka bir sayfada da kullanmış olduğunuz etiketleri yeniden kullanmayın şeklinde bir uyarı olarak düşünülebilir. İlgili sayfada alakasız değişik etiketler kullanmayı deneyin ve kaydedin. O zaman da sorun yaşarsanız eğer tekrar eden etiketlerinizi gözden geçirin.
enerjiveguc hocam şimdi şöyle evet etiket silinme sorunu var bu sadece videoda gösterdiğim yazıda değil bütün yazılarımda oluyor etiketi giriyorum siliniyor sonra bi daha giriyorum siliniyor 3. seferde falan artık gitmezse duruyor gerçekten bi etiketi en az 3 defa giriyorum sinir bozucu olmaya başladı
enerjiveguc hocam şimdi şöyle evet etiket silinme sorunu var bu sadece videoda gösterdiğim yazıda değil bütün yazılarımda oluyor etiketi giriyorum siliniyor sonra bi daha giriyorum siliniyor 3. seferde falan artık gitmezse duruyor gerçekten bi etiketi en az 3 defa giriyorum sinir bozucu olmaya başladı
Özellikle etiket düzenleyici bir eklenti kullanmıyor iseniz, etiketlerinizi önce Yazılar/Etiketler bölümünde düzenleyip ekleme yapın. Yazı düzenlemelerine geldiğinizde de düzenlenmiş etiketleri yazmaya başladığınızda ipucu olarak verecektir, onların arasından seçerek deneyin.
Sercans hocam 5.1.1 sürümü yüklü resimdeki gibi bir durum var şimdi yükle diyorum yükledim diyor fakat sonrasında tekrar aynı bölümde şimdi yükle gözüküyor