melankolia Aynı özellik tabiki var, ikiside vektörel tabanlı. Klavyenden "A" tuşuna basarsan imleçin içi beyaz olur. Seçtiğin noktaları, köşeleri, shape vektöreleri istediğin gibi hareket ettirebilirsin. Pen Tool ile araya nokta ekleyebilir, yine A'ya basarak gelen araç ile şekilde oynamalar yapabilirsin.
EnderGrafik pen tool ile işaretleme yaptım ama o işaretlediğimin hepsini nasıl kopyalarım ? photoshopda ctrl+j ile yapıyordumda bu farklı. + 3 4 yerde işaretleme yaptım o işaretlemelerin hepsini nasıl birleştire bilirim? alt ilede kopyalanmiyor layerler
Hocam corelde çizim yaparken mesela bezier aracı ile çizimi yaptık Shape Tool aracı ileo çizdiğimiz çizgiler üzerinde oynama yapıyoruz ya illustrator da bu yok var yada ben bilmiyorum coreldeki gibi yapabilirmiyiz bunu.
Ek Olarak:
Hocam corelde çizim yaparken mesela bezier aracı ile çizimi yaptık Shape Tool aracı ileo çizdiğimiz çizgiler üzerinde oynama yapıyoruz ya illustrator da bu yok var yada ben bilmiyorum coreldeki gibi yapabilirmiyiz bunu.
A tuşu ile Direct Selection Tool aracını seçebilirsiniz. Aşağıda çektiğim resmi görebilirsiniz. Burada mesh ile renklendirdiğim objenin her bir referans noktasını kontrol edip düzenlememi sağlayan araç işinizi görüyor ise A tuşu ile aktif edebilirsiniz.
(Eski de olsa konulara yorum yapmak gerekiyor. Bu vesile ile bilgi paylaşılıyor lütfen hortlatma mevzularına girmeyelim :) )