Enjection
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Merhaba arkadaşlar,
Belki buradan biri çıkar yardımcı olabilecek yada taktik verebilecek şimdi benim bi kız arkadaşım var üniversite okuyor ve 1 ünlü ile röportaj yapması gerekiyor hocanın verdiği ödev bu ama kimseyi bulamadı üzüldü bende o üzülünce çok üzüldüm. Ve onu mutlu etmek istiyorum. Ve bir ünlü bulup onunla röportaj yapmasını sağlamak istiyorum. Ve bu onu çok mutlu edecektir Sizce bunu nasıl sağlayabilirim yani bir ünlü ile nasıl iletişime geçebilirim ? Bu konuda fikirleri olan var mıdır aranızda ?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci (Yüksek Okul)
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam şuan herkes ünlü pek ahım şahım özelliği kalmadı. Özellikle basında yer alan kişileri arıyorsanız da size önerebileceğim sosyal medya hesabında illa ki menajerinin numarasını yada mail adresini paylaşanlar var. Buradan menajerine ulaşabilir, durumu izah edebilirsiniz. Bir çoğu keyfi olarak kabul etmeyebilir, bazıları gerçekten müsait değillerdir albüm/gezi/stand vs işi vardır. Ama illaki bulursunuz. Sosyal medya hesaplarından menajerleriyle konuşun. Durumu izah edin ama sizi magazinci flan sanmasınlar. Eğitim için deyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
O ses Türkiye hakan Lozanoğlu ile röportaj ayarlayabilirim netd müzikte yeni klibi yayınlandı ufak bir komisyon ile hocam sosyal medya danismanıyım kendisinin