lostyazilim
tr.link

Admob uyarısı aldım risk nedir?

6 Mesajlar 1.262 Okunma
acebozum
tr.link

mbcshop mbcshop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek yazılım uzmanı
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 35 / 66
  • Ticaret 3, (%100)
İlk defa uyarı aldım google play de bir uygulamam askıya alındı askıya alındığı an ben zaten admoba girip uygulama reklam birimlerini kaldırmıştım 1 hafta sonra bu şekilde bir mail aldım.

Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, uygulamalarınızdan birinin şu anda AdMob program politikalarımızla uyumlu olmadığını ve bunun sonucunda uygulamanızda reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Sorun Kimlik Numarası: 135283328

Reklam sunumunun devre dışı bırakıldığı uygulama: com.ewcapp.adSod

Yapmanız gereken işlem: Hesabınızdaki diğer tüm uygulamaların uyumluluğunu kontrol edin.

Mevcut hesap durumu: Etkin

İhlâl açıklaması

GOOGLE PLAY'DEN KALDIRMA: AdMob yayıncıları, Google Play, YouTube veya Blogger gibi herhangi bir Google ürününü kötüye kullanamaz veya kötüye kullanımını teşvik edemez. Bu, kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine izin vermek gibi yollarla bu ürünlerin veya başka Google ürünlerinin politikalarının veya şartlarının etrafından dolanmayı veya etrafından dolanma araçları sağlamayı da içerir.

Uygulamanız, Google Play politikasının uygulanması sonucu kaldırılırsa, lütfen uygulama kaldırmayla ilgili olarak Google Play ile buradan iletişim kurun. Google Play uygulamanızı eski durumuna getirirse, lütfen ekibimize bir dilekçe gönderin.

Yapmanız gereken işlem: Hesabınızın uyumluluğunu kontrol edin
Yukarıdaki uygulamada reklam sunumu devre dışı bırakılmıştır, ancak AdMob hesabınız hala etkindir. Politikalarımızla uyumlu olduklarından emin olmak üzere uygulamalarınızdaki diğer kısımları incelemeye ve gelecekte bizden politika ihlalleriyle ilgili e-posta uyarıları alma olasılığını düşürmek için uygulamalarınızı izlemeye zaman ayırmanızı öneririz. Ayrıca, ihlallerin devam etmesi durumunda ekibimizin hesapları istediği zaman devre dışı bırakma hakkını saklı tuttuğunu unutmayın.

İtirazlar
Bu devre dışı bırakma uygulamasına itiraz etmek istiyorsanız, itiraz formumuzu kullanarak itirazınızı göndermeden önce, gerekli değişiklikleri gerçekleştirerek uygulamanızı uygulama mağazasında güncelleyin. Güncel uygulamayı bulamazsak, durumunuzu değerlendiremeyeceğimizi lütfen unutmayın. Program politikalarımızla uyumlu hale gelmek için uygulamanızda veya hesabınızda ne tür değişiklikler yaptığınızı açıklamanızı da öneririz.

İş birliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdMob Ekibi

google play hesabım kapatılırsa admob hesabım riske düşer mi . gerekli itirazı yaptım politika ihlali filanda yok

wmaraci
reklam

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)
Kardeşim sorunu çözdün mü aynısı bende de oldu

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com

CamelWhite CamelWhite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ü** C**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 74 / 59
  • Ticaret 3, (%67)
uygulamanız kaldırıldıgı için reklam sunumunu devre dışı bıraktık diyor hocam
yani doğal olarak kaldırılan uygulamalarda reklam göstermiyorlar

Gizemli040 Gizemli040 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Eski joh
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 59 / 58
  • Ticaret 9, (%100)
Geçmiş Olsun Kardesım En Geç 1 Aya Geliştirici Hesabın Kapanır

wmaraci
wmaraci

Gizemli040 Gizemli040 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Eski joh
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 59 / 58
  • Ticaret 9, (%100)
Benım gelıstırıcı kapandı admob duruyor ama şuda bir, gercek kazancın kesınlesmeden gelıstırıcı hesabın kapanırsa ıcındekı kazanc sıfırlanıyor bunu bılın hocam benım kesınlesmıs kazanc, vardı kesmedı arkadasın kesınlesmemıs kazancını sıfırladılar

mbcshop mbcshop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek yazılım uzmanı
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 35 / 66
  • Ticaret 3, (%100)
admob hesabım zarar görmediği sürece sorun yok ve hala çalışır durumda ve uygulamalarımdan gelir almaya devam ediyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al