İlk defa uyarı aldım google play de bir uygulamam askıya alındı askıya alındığı an ben zaten admoba girip uygulama reklam birimlerini kaldırmıştım 1 hafta sonra bu şekilde bir mail aldım.
Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, uygulamalarınızdan birinin şu anda AdMob program politikalarımızla uyumlu olmadığını ve bunun sonucunda uygulamanızda reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.
Sorun Kimlik Numarası: 135283328
Reklam sunumunun devre dışı bırakıldığı uygulama: com.ewcapp.adSod
Yapmanız gereken işlem: Hesabınızdaki diğer tüm uygulamaların uyumluluğunu kontrol edin.
Mevcut hesap durumu: Etkin
İhlâl açıklaması
GOOGLE PLAY'DEN KALDIRMA: AdMob yayıncıları, Google Play, YouTube veya Blogger gibi herhangi bir Google ürününü kötüye kullanamaz veya kötüye kullanımını teşvik edemez. Bu, kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine izin vermek gibi yollarla bu ürünlerin veya başka Google ürünlerinin politikalarının veya şartlarının etrafından dolanmayı veya etrafından dolanma araçları sağlamayı da içerir.
Uygulamanız, Google Play politikasının uygulanması sonucu kaldırılırsa, lütfen uygulama kaldırmayla ilgili olarak Google Play ile buradan iletişim kurun. Google Play uygulamanızı eski durumuna getirirse, lütfen ekibimize bir dilekçe gönderin.
Yapmanız gereken işlem: Hesabınızın uyumluluğunu kontrol edin
Yukarıdaki uygulamada reklam sunumu devre dışı bırakılmıştır, ancak AdMob hesabınız hala etkindir. Politikalarımızla uyumlu olduklarından emin olmak üzere uygulamalarınızdaki diğer kısımları incelemeye ve gelecekte bizden politika ihlalleriyle ilgili e-posta uyarıları alma olasılığını düşürmek için uygulamalarınızı izlemeye zaman ayırmanızı öneririz. Ayrıca, ihlallerin devam etmesi durumunda ekibimizin hesapları istediği zaman devre dışı bırakma hakkını saklı tuttuğunu unutmayın.
İtirazlar
Bu devre dışı bırakma uygulamasına itiraz etmek istiyorsanız, itiraz formumuzu kullanarak itirazınızı göndermeden önce, gerekli değişiklikleri gerçekleştirerek uygulamanızı uygulama mağazasında güncelleyin. Güncel uygulamayı bulamazsak, durumunuzu değerlendiremeyeceğimizi lütfen unutmayın. Program politikalarımızla uyumlu hale gelmek için uygulamanızda veya hesabınızda ne tür değişiklikler yaptığınızı açıklamanızı da öneririz.
İş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdMob Ekibi
google play hesabım kapatılırsa admob hesabım riske düşer mi . gerekli itirazı yaptım politika ihlali filanda yok