-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mimax 3 alın hocam bir kaç gün önce aldım gayet memnunum bende büyük ekran telefon severim şarz konusuda iyi aktif internet kullanan biriyim aktif kullandığım halde 2 gün bataryası gidiyor mi max 3 tavsiye ederim ben çok memnunum ama teklonoji marketlerine gidip ürünü canlı olarak inceleyin gene 2100 tl aldım garantili bu paraya alınacak en iyi telefon diyebilirim bundan önce sony z5 premium vardı doğru düzgün bişey kullanamıyordum örnek youtubeden video izlerken telefon çok ısınıp kapatıyordu uygulamayı ancak bununla saatlerçe izliyorum gıdım ısınma yok kamerası okadar profesyonel değil ama olsun o okadar önemli değil benim için
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyun Tasarımı
-
-
Ad Soyad
G** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam okuduğum kadarıyla hala almamışsınız. Mate 20 lite öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet,almadım henüz. Mate 20 lite a bakacağım birazdan. Vatan Bilgisayardan ve Teknosadan.Fikir sahibi olmak adına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci / Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mi 8 Lite öneririm.
Aktif olarak şu anda ZenFone 5 kullanıyorum, arayüz, hoparlör, sistem olsun gayet iyi lakin bi değişiklilik arıyordum bunu da Mi 8 Lite'a gördüm, üstelik fiyatı da şu sıralar gayet iyi.
İncelemelerini vesaire izlediğimde havalı olduğunu da gördüm, 1 Nisan'da gidip değiştireceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mi 8 Lite kamera konusunda iyi bir telefon değil. Birden fazla incelemede aynı duruma değilnilmiş. ÖZellikle 1080 p 60 fps ise çok kötü deniliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mart ayının son haftası bu konuyu açmıştım.
İki gün önce telefonumu aldım.Konuya bilgi amaçlı eklemek istedim.
Aslında aklımda olan bir ürün değildi. Sony marka.Modeli ise Xperia Z3.1250 tl ye aldım. Çıkış tarihi itibariyle biraz eski.(2014 yılı) Telefon son olarak Android 6 sürümünü almış. Telefonun teknik özelliklerini yazmayacağım;ama benim için yeterli. Güzel ve şık bir telefon.
Öncesinde tavsiyelerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Konu başlığına ekleme yaparak düzenledim. Umarım benzer sorusu olanlara bu konu yardımcı olur.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuya genel bir göz gezdirdim de önerilenlerin dışında bir tercih olmuş, biraz eski ama beklentiniz karşılıyor ise ne ala :) Güle güle kullanın
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bende z5 premium dual sim kullanıyorum 2 senedir, canavar gibi :) Konuyu erken görseydim Huawei p20 lite önerirdim.