hdm
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
bilgisayar
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam benimde böyle sıkıntım var en az 4 sitede 2 eklentide bütün gösterililenleri yaptım olmadı beklemede diyor. Eger sorununu çözersen bana haber edebilirsen çok memnun olurum teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sorunu hala çözemedim. Bir türlü doğrulanmıyor, halbuki yeni kurulan bir websitesi.
"Site haritası okunamadı" Hatası
ve
1 sorun algılandı
Google, sitenizin bazı sayfalarında zararlı içerik tespit etti. Zararlı içeriği mümkün olan en kısa sürede kaldırmanızı öneririz. O zamana kadar, kullanıcılar sitenizi ziyaret etmek veya sitenizdeki belirli dosyaları indirmek istediğinde Google Chrome gibi tarayıcılar bir uyarı gösterecektir.
Yaygın olmayan indirmeler
Bu sitedeki indirmelerin bir kısmı veya tamamı "yaygın olmayan indirme" uyarısı gösteriyor. Daha fazla bilgi
--
Şaka gibi değil mi? Yeni kurulmuş bir websitesine böyle bir hata veriyorlar.. Sorun nedir bilmiyorum veya bir bilenin de olacağını düşünmüyorum artık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam aynı problemi ben de yaşamaktayım. Sitemap'ı düzenledim,mülkü kaldırdım ekledim ama bir sonuca ulaşamadım. Yaklaşık 3 gündür bu şekilde beklemedeyim. Search console'un yeni versiyonuna geçişine bağladım bu durumu. Çünkü mantıklı bir açıklaması yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bununla ilgili bir kaç şey söyleyeyim.
Öncelikle domain çok yeniyse Google eski domainden kaynaklanan sorunu sana yansıtır.
Bu değilse,
Kullandığın tema, script nulled olabilir mi ? Eğer öyleyse Notepad++, Atom tarzı programlarla sitede yabancı veya zararlı kod var mı incele.
Google dan doğrulama talebi iste 3-4 gün içinde düzeltmeleri gerekiyor. (Sitemapteki urller sağlam, girince açılıyor sitemapler varsayıyorum)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sercans
www.sercansevincer.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eski ve yeni sürüm farklı olabilir search console üzerinde kontrol sağladınız mı iki yönlüde
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir ara bende de bir problem olduydu sitemaplerle alakalı ama ssl e geçişten sonra problem olmuştu sizinde eski sürüm http olma ihtimali olabilirmi acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
#Güncelleme 04
Sitemi google'da
site : siteadresim.com olarak arattığımda indexlenen bir çok sayfamın olduğunu görüyorum fakat searchconsole'da "Sitemap okunamadı." Hatası devam ediyor.. ilginç.
Not: bu şekilde güncelleme bilgilerimi paylaşıyorum, umarım forum kurallarına aykırı değildir. Elbet birisi faydalanır ileride..