-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba, arkadaşlar. Bu konuyla ilgili sizin de fikirlerinizi almak isterdim.
Uzun zamandır pasif gelir için yol yöntem arıyorum. Aslında genel bilgim var. Ama net olarak ne yapmalıyım onu bilmiyorum. İnternette türkçe bilgi de hemen hemen aynı gibi.
Türkçe birşey bulamayınca ingilzice siteleri, bloglarını okudum bir az. Bir öneri dikkatimi çekti. Flippa.com sitesinden gelirli blog veya site alarak pasive income kazanmak mümkünmüş. Bu siteden kimse site falan aldı mı? Gerçi ben hiç türkçe site de almadım şuanadek, onun için alım satım işlemi nasıl oluyor bilmiyorum.
1 ay önce finans sektöründe türkçe site açtım, sonra baktım ki, bu konuda çok çok siteler varmış, ve rekabet oldukca büyük. İlerilemek için çok çaba sarf etmeliyim.
Arkadaşlar, genel olarak pasif gelir ve yukarıda yazdığım gibi flippa sitesinden site/blog alarak bu içi yapmak olur mu?
Fikirlerinizi bekliyorum. Bir tartışma yapalım hep birlikte. Akıl akıldan üstündür :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha wordpress'in ne olduğunu bilmediğim dönemlerde bu siteden 100 dolarlık bi tane oyun sitesi almıştım, ne domaini ne de hostu üzerime geçirmiştim, öyle ödeme yaptım adam senindir artık demişti :) sonra bir kaç oyun ekleyeyim derken site uçtu, öyle unuttum gitti. ileri ingilizce biliyorsanız ve bu işin kurduysanız ekmek çıkar ordan, zaten başka büyük site alıp satma yeri yok ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel sektörde calışıyorum
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Açık arttırma şeklinde satılıyor genelde siteler oyunlar eğer alacaksanız flippa emanet odemesiyle alın en azından hata olmaz sizden onay almadan ödemeyi yapmıyorlar geri iadesi oluyor siz yinede araştırıp öyle alışveriş yapın derim