-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Ü** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar arkadaşlar
myBB admin paneline erişim sağlayamıyorum. Sorun şu panele giriş yapıyorum forumlar vb. kısımlara tıkladığım zaman tekrardan giriş yapmamı istiyor giriş yap dediğim zaman tekrardan istiyor böyle döngüye giriyor. Kısacası giriş yapamıyorum. Sorunu çözebilen var mı?
alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tarayıcının çerezlerini silip dene, .htaccess dosyana ve son yaptığın değişikliklere dikkat et. Hata log kayıtlarına bak. Bu anlatım şekli ile sana yardım etmek zor.
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
kbban38Mybb scriptinizin cookie ayarlarını incelemenizi önerebiliriz.
iyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Tamam da siz mybb de öğrenme sürecinde foruma katkılarınız emekleriniz olacak,
daha sonra başka bir tabana geçtiğinizde verileri aktarma şansınız olacak mı?
Benim bu konuda bir fikrim yok, eğer bu şansınız olmayacaksa ve ileride mybb kullanmayacaksanız neden mybb ye emek harcıyorsunuz
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aslında neye yogunlasirsaniz o size kolay gelecektir. Yıllarımı mybbye vermiş biriyim, tamamen hakim sayılabilirim. Bir problemde yardımcı olmak isterim.
MyBBden xenforoya geçiş yapabilirsiniz ileride. Ama bağlantılarınızı tam anlamıyla redirection yapamayabilirsiniz. Buda sizin için kırık linklere sebebiyet verip kayıplara yol açacak.
Tavsiyem MyBB ile devam etmenizdir. Sonuç olarak bir forum yazılımı, belli başlı fonksiyonlar var ve MyBB bir forum için gerekli herşeyi karşılayan 2002den beri geliştirilen bir Open Source forum yazılımı.
Bana sorarsanız MyBB ile devam edin. MyBB 2.0 da köklü değişiklikler olacak, 2015ten beri bekliyorum 😊
1 kişi bu mesajı beğendi.