318 BİN TAKİPÇİ
1 MİLYON 35 BİN AYLIK ETKİLEŞİM
FİYAT:
200 Tumblr Backlink: 10 TL
450 Tumblr Backlink: 20 TL
900 Tumblr Backlink: 40 TL
2000 Tumblr Backlink: 80TL
ÖRNEK ÇALIŞMALAR
tolgahan571 adlı üyeden alıntı
hocamız bir kaç gün önce bir çalışma yaptıson 6 ayda düştüğüm bir anahtar kelimede sıralamada hatta ilk 500 de yoktum
kendisinin yaptığı çalışmayla sitem istediğim anahtar kelimede sıralamaya girdi.
huzurlarınızda burdan hocamıza tesekkur eder.Çalışmalarının devamını bekler.Hayırlı kazançlar dilerim
arkadaşla çalışma yapıldı gerçekten fark var öneririm
İlk 100de olmayan siteyi 2 günde 23. Sıraya getirdi. Bu kadar etkili olacağını sanmıyordum. Şiddetle tavsiye ederim 😊
Bugün backlink çalışmasının 13. günü
Çalışılan anahtar kelime aranma hacmi: 20K
Çalışma öncesi sıralama: 9
Çalışmanın 13. günündeki sıralama: 4
Arkadaşlar çalışma öncesi tereddütlerim vardı ama çalışma sonrası sonuçlar oldukça olumlu oldu. Ben referans olarak çalışma yaptırdım. nefretimkazandi arkadaşıma aynı çalışmayı tekrar yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum.
Çalışılan anahtar kelime aranma hacmi: 20K
Çalışma öncesi sıralama: 9
Çalışmanın 13. günündeki sıralama: 4
Arkadaşlar çalışma öncesi tereddütlerim vardı ama çalışma sonrası sonuçlar oldukça olumlu oldu. Ben referans olarak çalışma yaptırdım. nefretimkazandi arkadaşıma aynı çalışmayı tekrar yaptırmayı kesinlikle düşünüyorum.
İkinci çalışmamızı yaptık. Gayet ilgili ve güvenilir bir arkadaş. İşinin takibini de iyi yapıyor. Tavsiye ediyorum
Hocam çalışmanız için çok teşekkürler yaptığımız onca seonun tuzu biberi oldu 1.sayfa 6.sıra <3
28. sıradaki anahtar kelime şuan 17. sırada 2 günde. Daha da düştükçe güncelleyeceğim konuyu. Gerçekten faydalı bir çalışma kesinlikle tavsiye ediyorum
-Takipçilerimin ve etkileşimimin tamamı doğaldır. Tumblr'da bilinen hesaplardır.