-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet şuan sürmekte olan bir durum. Saat 1.30 ve TV sesi o kadar yüksek ki ne izlediğini hatta konuşmaları bile duyuyorum. Hatta kendimi bıraktım onu izleyen kişiler sağır mı acaba diye düşünmeye başladım. Hayır yani saat 1.30 yani. Uyarma desen uyarıyoruz ama adamın verdiği cevap şu " Zaten bir keyfim var ona da karışmayın" biraz daha bu eziyet sürerse tavana vurmayı bırakıp polisi arayacağım. Yeter ya her gün her gün böyle. Yarın sabahtan ders var ve bu adam yüzünden yine ruh gibi gidicem. Hayır yakın biri ama laftan anlamıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
learner
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 123
Kişilerin huzur ve sükununu bozma
(1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması halinde, mağdurun şikayeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ve uzaktan bir ses fısıldar: Kanalı değiş :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aynısı bende de var karısına bağırır bebesine bağırır sabaha kadar dinlerim dinlerken uyurum evde olmadıklarında mesaj atıyorum iyimisin komşu diye. Korkuyorum psikolojim düzelecek diye 😱
2 kişi bu mesajı beğendi.
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Arayın polisi o uğraşsın. Sonra kapınıza dayanıp sen polisi mi aradın vs vs diyip laf yaparsa da temiz bir dayak atarsınız üstüne.
Not: Bu olay yaşanırsa sakın karşınızdakini apartmanda veya dışarıda dövmeye-tartışmaya kalkmayın,kapınıza gelip kavga çıkarmaya çalışırsa bırakın o içeri girmeye çalışsın,siz dışarı çıkmayın. Evinize girerse istediğiniz kadar dövün siz haklı olursunuz.
Ses çıkaran komşusuyla kapıda tartışıp evinde tertemiz döven bir kardeşinin tavsiyesidir bu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
TV nin sesi sabah 5te kısıldı polise bildirdim. Gelen giden olmadı bakalım bu gece ne olacak? Direkt EGM ye gideceğim adam biraz da alkolik. Bütün deliler beni buluyor.
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizde onun uyku saatlerinde uyanıp ses yapın o zaman anlar.