-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar tema satışı işine başlayacağım elimde sağlam piyasadaki sitelerin sattığı temalar var ve ücretsiz olup tarafımca editlenmiş her alanda(kurumsal nakliyat temizlik rent a car vs.) mevcut çok sağlam alan adıda buldum biliyorsunuz tek başına zor oluyor canlı destek ticket kurulum vs 1 kisi ilgilenemez bu nedenle yanima ortak ariyorum hosting ve reklam konusunda destek cikabilecek sonrasinda ne kazanirsak %50 olarak paylasabilecegim durust efendi insanlar bana whatsapptan ulasin detaylari konusalim.
0544 762 20 46
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Başkasının temasını editlesen bile satamazsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
işten anlamıyorsan hiç girme kardeşim bu sektöre. Hele ki milletin temasını editleyip satacaksan hakka gireceksen hiç yapma. Senden tema alanlar yarın bir gün sorun yaşadığında destek veremeyecek potansiyeldeysen bulaşma insanların umutlarıyla oynama.
3 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bundan 5 sene önce Colorfultech diye bir tema üretmiştim. Şu an halen WMA'da en çok görüntülenen ve en çok yorum alan tema. Bunu neden aktardım; çünkü bu işi yapacaksanız ya en iyisini yapmaya çalışmalısınız, ya da insanların emekleri üzerinden üç beş düzenleme yaparak para kazanmaya çalışmamalısınız. Bu kadar net konuşmamın sebebi, yapmak istediğinizi daha önce çok fazla yapan ve sonlarının hüsran olduğunu görmemdir. Belki de anlatmak istediğinizi ben yanlış anladım fakat eğer anladığım şey piyasadaki geliştiricilerin temaları üzerinden kendi düzenlemelerinizi satmaksa, boşuna uğraşmayın. Benim Colorfultech temamında üzerinden bu girişimler yapıldı ama üç beş kuruş kazanmaktan öteye gidemediler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Herzaman ileri düzeyi düşünerek tema kodlamaya çalışın derim. İnsanlar sadece sadelik ve profesyonelliğin yanında yeni nesillerin ötesini arıyor.
Kolaylıklar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.