lostyazilim
tr.link

Nereden başlamalı ?

6 Mesajlar 757 Okunma
lstbozum
tr.link

ahmethizarci ahmethizarci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Cep telefonu teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Herkese iyi akşamlar mutlu haftasonları dilerim ,

Çocukluğumdan beri web sitesi , forum , eticaret , programlama kodlama tarzı konular Dikkatimi çekiyordu fakat okul vb durumlar nedeniyle sürekli ertelediğim bir merak olarak kalıyordu son 1 2 aydır aktif olarak araştırmalar yapıyorum , bu işe nereden başlanır nasıl yapılır . geçtiğimiz haftalarda HTML Eğitimlerine göz gezdirmeye başladım turkcell geleceği yazanlar projesinden takip ediyorum sizin öneriniz ne olur . daha önceden tr.gg wordpress blogger somee üzerinden ücretsiz basit siteler oluşturarak içerik üretmeye çalışıyordum e-ticaret tarafında sahibinden , sanalpazar , gittigidiyor üzerinden ufak ufak satış yaptım . şuan bir web sitem var basit olarak wordpress üzerinden içerik üretiyorum . Şunuda eklemek isterim maddi bir beklentim olduğu için bu işle meşgul olmak değilde merak ettiğim için yapmak istiyorum .

Önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden öneride bulunacak arkadaşlarıma teşekkür ederim .

wmaraci
reklam

scobur scobur WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 25.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 379
  • Beğeniler 218 / 78
  • Ticaret 4, (%75)
Hocam bu işin başlangıç noktasını bana göre forum okumaktır. Ben *** ve wmaraci.com'u kullanıyorum her gece yatmadan son açılan konuları okuyorum artık zevk almaya başladım acaba bugün neler olmuş diye çünkü okudukça ufak ufak bilgin oluyor.

Bu iş dediğiniz şeyi tam olarak anlamadım tam olarak onu açarsanız önerilerde bulunabiliriz. Maddi beklentim yok demişsiniz ama maddi kazanç bu işlerde insanı motive eder o olmadan pek mümkün değil bu işler.

ahmethizarci ahmethizarci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Cep telefonu teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Aslında maddi açıdan kastım , büyük beklentiler içinde bu işe girişmek değilde . merak ettiğim konuyu öğrenip belki ileride o yönde bir kariyere devam etmek olabilir

hepyasemin hepyasemin Şimdi tövbe zamanı.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 47 / 295
  • Ticaret 73, (%100)
web siteniz varmış. Yani zaten başlamışsınız. İlerletip yolun sizi nereye götüreceğine bakarsınız. Herkesin ilgi alanı, becerisi, potansiyeli farklı, ilerledikçe kendinizi keşfedersiniz.

Şimdi tövbe zamanı..
wmaraci
wmaraci

Kuvan Kuvan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 67 / 75
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar, her şey zaten merak etmekle ilerliyor aslında. "Sabır" en önemli anahtarınız olacak. İkinci önemli anahtarınız ise "Özgün İçerik" olacak. Bu ikisi olduğu zaman her şey çözülüyor. Takıldığınız konuda yazın foruma. Yardımcı olmaya çalışırız.

berkaypasa58 berkaypasa58 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 9 / 48
  • Ticaret 3, (%100)

scobur adlı üyeden alıntı

Hocam bu işin başlangıç noktasını bana göre forum okumaktır. Ben *** ve wmaraci.com'u kullanıyorum her gece yatmadan son açılan konuları okuyorum artık zevk almaya başladım acaba bugün neler olmuş diye çünkü okudukça ufak ufak bilgin oluyor.

Bu iş dediğiniz şeyi tam olarak anlamadım tam olarak onu açarsanız önerilerde bulunabiliriz. Maddi beklentim yok demişsiniz ama maddi kazanç bu işlerde insanı motive eder o olmadan pek mümkün değil bu işler.

Konu ile alakasız ama bende de var aynısından günde en kötü 1 2 defa bu forumlara girip son konulara bakıyorum. Hoşuma da gidiyor. Çoğu zaman işime yarar bir bilgi öğreniyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al