lostyazilim
tr.link

Yeni Alan Adı Regledim (Görüşler)

13 Mesajlar 2.269 Okunma
lstbozum
tr.link

blogesinti blogesinti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Google Ads.
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 472
  • Beğeniler 82 / 71
  • Ticaret 31, (%97)
Çok güzel bir domain dostum. Akılda kalıcı. Başarılar.
EnesKaya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Bana bu tarz konular reklam amaçlı açılmış gibi geliyor. Görüş bildirmek vs. sadece birer kılıf uydurmak gibi.

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Bana bu tarz konular reklam amaçlı açılmış gibi geliyor. Görüş bildirmek vs. sadece birer kılıf uydurmak gibi.

Aynen bana da öyle geliyor. Sırf domaini regledim diye konu açmak çok anlamsız. Böyle yapmak yerine bence sitenizi çalışır hale getirip, uygun bölüme tanıtım amaçlı konu açsanız ve o zaman insanların görüşlerini alsanız daha iyi olurdu.

Sizin yaptığınız şekilde yapmanın bir de şu dezavantajı var. Şimdi ben bu domaini gördüm ve giriş yapmaya çalıştım. Açılmıyor. Site çalışır hale gelip, konu açsa bile muhtemelen, ne yapmış ne etmiş diye siteye girip bakmayacağım. Çünkü zaten başta olumsuz bir yargı oluşturuyor.Tabii ki bu benim görüşüm. Başkaları böyle düşünmeyebilir.

Madem sormuşsun. Domain ile ilgili düşüncemi de dile getireyim. Çok akılda kalıcı bir domain değil. Domain seçerken kısa ve akılda kalıcı olması önemli. Bir de Türklerin sitenize gireceğini hesaba katarsak (hedef kitlenizin Türkler olduğunu varsayarak konuşuyorum) İngilizce karakter kullanmak çok doğru değil.

Umarım söylediklerime alınmamışsındır.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al