yuez
- Sosyal Medya -
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Öncelikle merhabalar iyi çalışmalar, bu sıralar mobil uygulama ve oyun geliştirme alanlarına kafa yoruyorum ancak 1-2 sorum var. (öğrenmek için soruyorum, ticari amacım şuanlık yok)
1-) codecanyon tarzı sitelerden tek lisans uygulama aldığımız takdirde bunu düzenleyip tek sefere mahsus mu Google playe yayınlatabiliriz?
2-) Tek kullanımlık lisans aldığımız zaman farklı düzenlemeler yapıp görüntü olarak değişip 2. Google play hesabına yüklenmez mi? Doğal olarak sorunun özeti şu : lisans kodu nasıl işliyor aldığımız uygulamada düzenleme yaparken müdahale edemiyormuyuz?
3-) hazır yapılan uygulama kodları veya tasarımları kendimi geliştirmek için ücretsiz paylaşım yapan yerler varmı?
4-) codecanyon tarzı siteler nelerdir? Uygulama geliştirme - Mobil uygulama geliştirme alanı için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Codecanyon'dan lisanslı aldığınız ürünler açık kaynak kod olarak geliyor. Üstünde istediğiniz oynamayı yapabilirsiniz.
Her alımda 1 lisans hakkınız oluyor. Yani 2. kere yayınlayamazsınız. Eğer birden fazla kullanmak istiyorsanız veya ücretli satış yapmak istiyorsanız, extended lisans almanız gerekiyor.
Bazı uygulamalar-scriptilerin nulled veya warez halleri var. Ücretsiz bir şekilde indirip inceyelebilirsiniz fakat bu scriptlerde açık olma ihtimalleri yüksek. Veya kullanımı farkedilirse hukuki açıdan problem yaratabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dostum aynı uygulamayı 2. kez yayınlayamazsın direk spam sayar ve 1 ihtar alırsın. (3 ihtarda hesabın kapatılır)
Reskin yani uygulamanın tasarımlarında değişiklik yapman lazım ancak o zaman bir sorun olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yuez adlı üyeden alıntı
Benim bahsettiğim de o hocam tek uygulamayı 2 farklı reskin işleminden geçirirsem sonuç ne olur acaba
Bir şey olmaz sanırsam herkes öyle yapıyor ama sorun yaşayanlar düzgün reskin yapmayanlar, deneyip görmen lazım.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..