lostyazilim
tr.link

Yıllık 50 dolara yabancı hosting firmasından reseller

5 Mesajlar 599 Okunma
lstbozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Merhaba arkadaşlar yıllık 50-60 dolara kadar yabancı bir hosting firmasından reseller bulabbılır mıyım acaba hızı vs ıyı olacak bır fırma var mıdır bu aralıkta

wmaraci
reklam

Muharrem34 Muharrem34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 10 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
50-60 bandında biraz zor galiba hocam . Biraz meblayı artırabilirseniz olabilir belki. Skynethosting kullandım aylık 9 dolar hiçte sorun yaşamadım

Tok olan cümle cihanı tok sanır. Aç olan da alemde ekmek yok sanır.

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Kaç tane site barındırmayı düşünüyorsunuz? Şiddetle Vultr 'ı öneririm :)

Eğer 40-50 kadar çok sayıda değilse sizin için Nginx web server 'ı cloud VPS 'ye kurarak çözüm önerebilirim. Sunucu optimizasyonu ve güvenliği gibi tüm konuları WordPRess'e özel şekilde sizin için halledebilirim. Panel olmadan doğrudan tüm kaynaklar WordPRess için özel olarak ayırılır.

Nginx web server Apache'ye oranla kat ve kat çok daha hızlı ve güvenli. Fiyat olarak aşağı yukarı alacağınız resellerden daha ucuza veya aynı miktara karşılık gelir aylık ödeyeceğiniz miktar. Dedicated IP adresi, oldukça hızlı performans ve güvenlik de sizin için avantajı olur.

Sunucu bazlı cache yaparız bu da WordPress'e ve php'ye dokunmadan, ziyaretçilerinize direk html sayfaları servis etmenizi sağlar. Minimum kaynak tüketimiyle. Php7.3-FPM versiyonunun yanı sıra Redis ile object cache de kurduğumuzda, hosting paketleri yanınıza yaklaşamaz performans konusunda :)
Referans linkim ile Vultr'a üye olmanız halinde oldukça uygun fiyata sizin yerinize her şeyi hallediyorum.

Yıllık olarak 50dolar civarında tutar. Tabi kaç tane site kuracağınız da önemli. İleride büyütmek istediğinizde tek tıkla sunucu kaynakları fazladan size tahsis edilecektir.
Kodespa

kişi bu mesajı beğendi.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
sworks 9 tane sıte kurulumu yapıcam hocam ama bır tanesı wordpress degıl php scrıpt

wmaraci
wmaraci

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
KralFx düzenlemesi denemesini yapabiliriz ayrıca o scriptinde. Muhtemelen nginx ile sorunsuz çalışacaktır. Nginx sunucuda ssh erişim bilginiz varsa ayrı ayrı siteler açabilirsiniz. Yok ben o kısım ile ilgilenmem diyorsanız da tüm sitelerin ismini bana söylersiniz ben hazır tüm siteleri sunucuya ekleyip wp kurulumlarını yapabilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al