-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar,
Site henüz 1 aylık. Tamamen ingilizce.
Kaliteli ve sürekli özgün konular giriyoruz sitemize. Search console den kontrol ediyorum. (Biliyorsunuz Amerika tıklamaları çok iyi oluyor adsense için) Aramalarda amerikaya gösterimler 170 civarı, buda en yüksek gösterim. Fakat bugüne kadar sadece bir tıklama var. Sizce ilerleyen zamanlarda amerikadan organik tıklamalar artar mı?
Bu arada, amerikaya gösterim 170 en yüksek gösterim bu. Sonrasında, diğer ülkeler geliyor tabi.
Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Bol tıklamalar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yabancı siteler çok olduğu için herkes her içeriği giriyor yani tıklanması çok değil, tıklanma kazancı çok ama tabi site tutarsa tıklanması doğal olarak ülkemizden daha çok benim size önerim durmadan ne pahasına olursa olsun pes etmeden güncel, tıklanabilecek ve farklı kitlelere çalışın bazende genel kitleye çalışın ama dediğim gibi az da olsa sürekli olsun çok aşırı azda sizi baş aşağı yapabilir güncel tutun dediğim gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne pahasına olursa olsun derken yani sitede bir şey oldumu, çöktümü bir şey oldumu bırakıp baştan başlamayın yapabildiğiniz kadar yapın yani baştan başlamak sizi geriye götürebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birde hergün kendinize bir şey çıkartmayın yok menüsü kötü, yok sağ kısım çalışmıyor, yok site teması güzel değil değiştireyim bu tür şeyler çok önemli değil bir kullanıcı siteden önce içeriğe bakar işini görüyor mu görmüyor mu o yüzden tasarım ve işlevsellik kısmına para kazanınca yapmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
w@rez türü temalar ise siteniz kapanabilir bunuda umarım biliyorsunuzdur. Kolay gelsin.