merhaba arkadaşlar yeni blog yazmak için domain aldım site yapım aşamasında gayret içerisinde local host çalışıyorum bilgisayarım da ama geçici olarak bu kodlar ile bekletmek istiyorum sitemi ama bütün cihazlarda uyumlu şekilde otomatik boyut veremiyorum siteye ölçüler çok alakasız yardımcı olur musunuz ? ne yapmam gerekli sizce ?
Açılmamış bir site günde 700.000 tane ziyaretçi girdiğini sanmıyorum bunun için önerim bırakın böyle kalsın siz siteyi ayarlayana kadar worpdress'in eklentilerinde bile site yapım aşamasındayken responsive çalışmıyor bir çoğu (bunun için zaman kaybetmeye değmez).
joyned biliyorum evet amam ne olursa olsun kalite ve titizlikten yanayım elbet bir kod vardır her giren cihaza göre resim boyut alıp cihaza göre sığdırılmış vaziyette olabilir umarım biriside yardımcı olabilir bana :)
nozver çok teşekkür ederim valla oldu iphone 6s plus cihazında sığdı ama resim en yukarda gösteriyor tam ortalanmıyor yani yükseklik alçaklık bakımından onun için bir şey yapabilirmiyiz hocam ?