-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Neredeyse her upload ettiğim dosya 2 güne kalmadan siliniyor. Dosyayı arşivliyorum hatta rar şifresi de koyuyorum. Turbobit desen hak getire 1 haftaya kalmadan siliyor. Mediafire da neden bilmiyorum ama telifsiz şeylere bile telif hakkı diyerek 2 güne kalmadan siliyor. Bazı sitelerde görüyorum turbobitleri yıllar geçmiş olmasına rağmen silinmemiş. Mediafire desen 2016'da upload etmiş ama dosya hala duruyor. Bu işin bi taktiği mi var nasıl oluyor da bu milletin uploadları silinmiyor? Bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dosyalar hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? İçerik ve formatları neler hash kodları kontrol ediliyor mu tarama sitelerinde logları var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dosyaların içeriği geneli film. Ancak rarlıyoruz yani formatları .rar oluyor her daim. Rar yaptığımız zaman hash kodları değişmez mi? Arşivlerken arşivi kilitliyoruz da yani normal şartlarda dosyayı indirip çift tıklayıp açmaya çalışınca şifre soruyor içeriğini göremiyorsunuz upload siteleri bunu geçip görebiliyor mu emin değilim. Aynı film rakip sitelerde de mevcut. Aynı şekil rarlayıp koyuyor onunki gayet sağlam silinmiyor ama benimkiler 1 güne kalmadan gidiyor...
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yandisk e koy rahat rahat kulan 200 gb arşivim var daha 1 dosya bile silinmedi yasal yasadışı ne varsa arşivde mevcut
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bi zamanlar yandex de kullandım. Ama belki günde 3-4 farklı hesap açmam gerekiyor. Kullandığım zaman da öyle yaptım zaten ama sonunda hepsinin birbirine bağlı olduğu anlaşıldı sanırım komple tüm hesaplar kapandı dosyalar da patladı. Cloud mailru kullanayım desem aynı şekil rakipler kullanıyor 0 sıkıntı silinmiyor dosyaları benimkiler 2-3 güne kalmadan gidiyor